19108 beoordelingen

Afspraken nakomen

monteur kwam niet opdagen

niks

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemiddag heer Knobbe, wij hebben zojuist met elkaar gesproken en het blijkt een misverstand te zijn geweest van onze monteur. Fijn dat we een nieuwe afspraak hebben gemaakt.
Met vriendelijke...
Kemkens b.v.

Schoonmaken van de vloer onder de ketel waren ze vergeten!

Ja

Waren vrij snel klaar

Mirelle Van de Wetering Peters

Alle monteurs dezelfde opdracht geven en niet bij het ene adres andere regels dan ergens anders waardoor er extra kosten komen

Ligt aan welke monteur er komt

Nakomen van afspraken

Kijk naar uw prijsstelling !!

Al met al vind ik het abonnement te duur voor eenmaal in de 2 jaar onderhoud

niets wat eruit sprong

Hans

Hans van de Mortel

Geen tips

goede vakkennis, goede uitleg

vriendelijke monteur met vakkennis

Bert Kessels

Neem contact op zodat we onze negatieve beoordeling kunnen toelichten, wellicht valt er iets te leren.

Slechte communicatie intern, komt afspraken niet na

Niets

GEEN

NETJES EN GOED GEWERKT BELEEFD TE WOORD GESTAAN

ALTIJD BELEEFD EN VRIENDELIJK

Geen.

Inspectie en schoonmaken prima gedaan.

Goede uitleg.