19108 beoordelingen

19108 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Slechte service. Kwaliteit onder de maat

Wat viel u in positieve zin op?

In tweede instantie prima probleem opgelost in eerste instantie bij periodiek onderhoudsbeurt niet goed

Paweł Zegar

...

Aardige werker

Gewoon normaal

Nvt

Het gaat hier om een onderhoudsbeurt CV. Over de installatie van een airco heb ik een héél ander verhaal.

Nillesen

Nvt

Ik kan niet beoordelen of de werkzaamheden goed en of juist zijn uitgevoerd

Nvt

Correct nakomen contractvoorwaarden, heel klantvriendelijke monteurs.

Correctheid medewerkers

Thomassen

Goede service vriendelijk

Vriendelijke man duidelijke uitleg

Besselink

Over het algemeen goed en nauwkeurig de ketel nagekeken

N.v.t

Ga door met waar jullie mee bezig zijn in mijn beleving.....

Mijn CV-KETEL blijft draaien zonder problemen en daar heb ik Kemkens aan te danken.....

Alles..... Niks negatiefs....