19108 beoordelingen

19108 Reviews

None

Knowledge.

Kijk nog eens goed naar de contracten. is het werkelijk van toegevoegde waarde? Dat blijkt namelijk niet.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

servicemedewerker echt prima maar onderhoudscontract is duur. ik merk geen voordeel tov gewoon bellen als er iets is.

Wat viel u in positieve zin op?

erg vriendelijke en beschaafde medewerker

Tom van Engelen

Mijn huidige contractstatus ken ik niet: maak dit duidelijker en toegankelijk

Goed geregeld: afspraken nakomen en duidelijk in communicatie

Zie toelichting nps

goede service aan telefoon. Monteur op tijd en goed onderhoud gedaan aan ketel

Wat viel u in positieve zin op?

uitleg van monteur. SMS dat monteur onderweg was.

F. Merks

Dat als je een onderhoudscontract aanbiedt dat 1 maal per 24 maanden een onderhoudsbeurt voorziet dat dit ook binnen 24 maanden gedaan wordt en niet binnen 28 maanden. Mede hierdoor twijfel ik of ik... Dat als je een onderhoudscontract aanbiedt dat 1 maal per 24 maanden een onderhoudsbeurt voorziet dat dit ook binnen 24 maanden gedaan wordt en niet binnen 28 maanden. Mede hierdoor twijfel ik of ik in de toekomst bij een nieuwe ketel nog een onderhoudscontract wil bij Kemkens

Ik zou het niet aanbevelen omdat het onderhoud nooit binnen 24 maanden wordt uitgevoerd. De laatste 3 onderhoudsbeurten zijn gemiddeld 3 maanden later uitgevoerd dan de geplande datum. Dit jaar zou... Ik zou het niet aanbevelen omdat het onderhoud nooit binnen 24 maanden wordt uitgevoerd. De laatste 3 onderhoudsbeurten zijn gemiddeld 3 maanden later uitgevoerd dan de geplande datum. Dit jaar zou het onderhoud moeten plaats vinden in maart maar is het uiteindlijk in juni uitgevoerd. Ook de voorgaande keren was dit het geval. Uiteindelijk heb ik zo ± 9 maanden extra betaald in de laatste 6 jaar. Vind ik niet kunnen. Het onderhoud zelf wordt wel prima uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid en deskundigheid van de monteurs.

Mevr.van Vlodorp

Vriendelijke snelle service

Vakmanschap

J.P. Freriks

!

De vraag over onze keuze voor Kempkens als servicebedrijf voor onze cv is eigenlijk niet goed gesteld. Wij hadden reeds jaren een abonnement bij "Energieservice". Dat is uiteraard buiten ons om... De vraag over onze keuze voor Kempkens als servicebedrijf voor onze cv is eigenlijk niet goed gesteld. Wij hadden reeds jaren een abonnement bij "Energieservice". Dat is uiteraard buiten ons om overgegaan naar Kempkens. Keuze van de klanten???

monteurs werken goed, abonnement is te duur.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakkundige en vriendelijk monteur. Hield zich aan de covid-19 regels.