19111 beoordelingen

19111 Reviews

Dams

Ervoor zorgen dat de monteur het schoon achter laat!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Niks

Rienk

Netjes volgens afspraak, onderhoud eens per twee jaar

Flexibel met extra vraag

Komen afspraken na, correcte planning

Zie eerder

Zou het zo even niet weten

Goede service en vriendelijke monteur

Keurig werk geleverd

Ga zo door

Prima service

Prima service

Aerts

Liever geen electronische stem die aangeeft dat de monteur er aankomt.

Vlotte afhandelig

Vriendelijke monteur

Wij hebben de service van jullie gelijktijdig met de overstap naar Essent geregeld voor ons nieuwe huis in het webformulier. Hierdoor dachten jullie dat het contract direct in ging terwijl wij... Wij hebben de service van jullie gelijktijdig met de overstap naar Essent geregeld voor ons nieuwe huis in het webformulier. Hierdoor dachten jullie dat het contract direct in ging terwijl wij hadden aangegeven dat het pas over 2 maanden moest. Het gevolg was dat jullie een brief stuurden naar het huis waar wij nog geen sleutel voor hadden. Dit is zeker het optimaliseren waard want het was wel vervelend.

Prima service en professionele monteur

Wat viel u in positieve zin op?

De benaderbaarheid van de monteur. Echt positief

Kortere tijdvakken dat een monteur langs kan komen. Wellicht vooraf een mail/sms dat de monteur onderweg is (bij een reguliere afspraak)

Net gewerkt. Goede communicatie.

Vriendelijkheid

Ramon

N

Het is wel prijzig maar de monteur was zeer vriendelijk en vakkundig

Wat viel u in positieve zin op?

Snel gewerkt door de monteur, was zeer vriendelijk

Ga zo door en stel altijd de klant centraal wanneer de klant redelijk en ook correct blijft uiteraard.

Vriendelijke en klantgerichte servicemonteur.

Correctheid van de servicemonteur