19090 beoordelingen

19090 Reviews

Duidelijke en snelle communicatie. Monteur heeft kennis van zaken

Wat viel u in positieve zin op?

behalve kennis van de kachel wist de monteur ook veel van de ontwikkelingen in de branche.

Tot dusver niets

Eerste indruk en werkwijze is goed

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur gaf uitgebreide uitleg

Het zou fijn zijn als het tijdvak waarin de afspraak gemaakt wordt wat kleiner is.

De monteur heeft kennis van zaken, is vriendelijk.

Vriendelijkheid van de monteur

Op basis van eerst een keer horen en nu onze eigen ervaring overweeg ik aanbeveling. Iedereen is uiteraard vrij in hun keuze.

Wat viel u in positieve zin op?

Door ons aangedragen punten over ons toestel kregen we ruim voldoende respons

van Gestel

👍

Vriendelijke en deskundige monteurs die alles ook goed aan je uitleggen en laten zien wat ze doen.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijk en eerlijkheid.

Schol

zie vraag 1 en 2

Koijen

Omdat er geleverd is ,wat beloofd is.

Eigenlijk alles

Makkelijker afspraak inplannen online

Makkelijk, geen gezeur

Kennis van monteur/proffessioneel

Een iets strakker tijdslot dan 8u tot 13u, of een smsje dag er voor met een preciezer tijdslot.

Tot nu toe ervaring met de eerste check van mijn cv ketel, en dat is prima bevallen!

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur nam netjes de tijd mijn vragen te beantwoorden, vriendelijk en professioneel.

Weinig uitleg over het onderhoud, voelde alsof het allemaal met haast moest. Ketel ook niet op voldoende bar achtergelaten

Niets bijzondere

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Onze monteurs werken volgens een controle rapport wat zij ook in dienen te vullen met de metingen en bevindingen van uw toestel. De duur van onderhoud is bij toestellen die erg vervuild zijn langer als bij toestellen die dit niet hebben. Als u uw klacht doorstuurt naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer dan nemen wij contact met u op om uw vraag te beantwoorden.
Kemkens BV