19090 beoordelingen

19090 Reviews

vriendelijk, snel ingepland

optijd, vriendelijk

Bakker

zeer correcte behandeling. Net als "automatische afschrijving" gaat alles verder automatisch.

accuraatheid

Vakkundig uitgevoerd en goed op hoogte gehouden dmv berichten

Wat viel u in positieve zin op?

Was zeer professioneel en kundig

De planning afdeling heeft behoorlijk wat te wensen over te laten. Ik ben totaal 1x gebeld voor het maken van de 1ste onderhoudsbeurt. Toen is de voicemail ingesproken dat ik niet te bereiken ben en... De planning afdeling heeft behoorlijk wat te wensen over te laten. Ik ben totaal 1x gebeld voor het maken van de 1ste onderhoudsbeurt. Toen is de voicemail ingesproken dat ik niet te bereiken ben en ze een brief op gaan sturen. Deze brief is nooit aangekomen. Ik krijg een herinneringsmail dat ik niet gereageerd had op de brief (die dus niet opgestuurd is?). Na deze bevestigt te hebben is de afspraak zelf wel helemaal goed gekomen.
Dit is in mijn ogen niet klantvriendelijk en straalt geen professionaliteit uit van de planning afdeling.

Wat viel u in positieve zin op?

Het goede werk en goede communicatie van de monteur tijdens de onderhoudsbeurt

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel voor de complimenten voor het goede werk en de uitleg van onze monteur. Jammer dat het maken van de afspraak niet zo verliep als u zou verwachten, misschien is de... Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel voor de complimenten voor het goede werk en de uitleg van onze monteur. Jammer dat het maken van de afspraak niet zo verliep als u zou verwachten, misschien is de brief niet aangekomen met de post? Maar wat fijn om te lezen dat het toch allemaal goed gekomen is!
Kemkens BV

Stuur monteur die goed opgeleid is. Deze monteur wilde niets doen, omdat hij onvoldoende kennis had van Daikin pompen.

Nog geen ervaring met werkzaamheden

Duidelijke nail

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Ik heb naar aanleiding van uw reactie uw voicemail ingesproken. Onze afdeling planning gaat een nieuwe afspraak voor u maken. U krijgt hier nog bericht over. Ik heb per abuis ons telefoonnummer in mijn eerdere bericht verkeerd vermeld, het is 0885050330. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u mij hierop bereiken.
Kemkens BV
Beste mijnheer/mevrouw, dank uw wel voor het invullen van deze review, wat jammer om te lezen dat de afspraak niet helemaal goed verlopen is. Zou u voor verdere informatie contact met ons willen opnemen? U mag vragen naar Helga. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088505330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl

Jw reesink

Standaard batterijen bijhebben voor een afstandsbediening van een luchtventilatie apparaat

Eerste keer was een check op nieuwe apparaten dus weinig spannends

Aardige monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer Reesink dank uw wel voor de mooie woorden over onze monteur. Ik zal uw tip over de batterijen hier intern doorgeven!

Steven

Gewoon tevreden

Uitleg, smsje

J. Schretlen

Positief dat installateur snel en adequaat handelt. Negatief de wachttijd van 3 maanden

Zie boven

Van de Ven

Deskundigheid

Correctheid

Voorlopig geen.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur meteen vrijdag nog een keer langs kon komen.