19090 beoordelingen

19090 Reviews

Familie van Ingen

Houd de monteurs in de trand van vakkennis en klantvriendelijkheid

Goede monteur en zeer klantvriendelijk

Goede vakkennis

Goedemiddag Familie van Ingen,
Dank jullie wel voor de mooie review en fijn te horen dat u tevreden bent over onze collega.
Hier doen we het voor.

Zie hierboven

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten, wat een mooie beoordeling voor onze service! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het persoonlijke... Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten, wat een mooie beoordeling voor onze service! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het persoonlijke advies.
Helga
Kemkens BV

Smetsers

Betrouwbaarheid vakbekwaamheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mevrouw Smetsers, hartelijk dank voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling voor onze service!
Helga
Kemkens BV

De vriendelijke monteur

Nvt

Klantenservice en gebeurt wat ik verwacht

Correctheid

Astrid Brok

Top

Veilig en goed

Deskundigheid en vriendelijkheid

Goedemiddag,
Dank u wel voor uw positieve review. Persoonlijk advies vinden we ook heel belangrijk. Hier doen we het voor.

Ga zo door.

Afspraken worden nagekomen en de monteur was vriendelijk.

Niets bijzonders

Goedmiddag,
Dank voor uw review, fijn te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en collega.

Robert van den Berg

Geen.

Vakkundig onderhoud en uitleg.

Wat viel u in positieve zin op?

Professioneel. Vriendelijk in de omgang.

Kortere afspraak tijdslots zouden fijn zijn.

Monteurs zijn geen cowboys die maar lekker doen wat ze willen

Geen cowboy

Goedemiddag,
Dank voor uw review, een afspraak in het hoog/stookseizoen kunnen we helaas niet met een korter blok inplannen. Daarvoor is het dan veel te druk. Vanaf het voorjaar kan dat wel. We werken dan in tijdsblokken van 2 uur. Fijn te horen dat u over onze monteur tevreden bent, daar doen we het voor.

Robert Kramer

Netjes en correcte monteurs