19090 beoordelingen

19090 Reviews

Mijn eerste afspraak in 2024 viel uit wegens ziekte van de monteur. Dat kan gebeuren, maar daarna kreeg ik geen bericht meer wanneer er dan wel een monteur langs zou komen. Ik heb daarom zelf... Mijn eerste afspraak in 2024 viel uit wegens ziekte van de monteur. Dat kan gebeuren, maar daarna kreeg ik geen bericht meer wanneer er dan wel een monteur langs zou komen. Ik heb daarom zelf contact opgenomen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Kemkens was vergeten in 2023 langs te komen voor een 2 jaarlijkse servicebeurt, waarvoor ik een contract heb afgesloten en maandelijks betaal. Uit zichzelf geen rede gegeven waarom ze niet konden... Kemkens was vergeten in 2023 langs te komen voor een 2 jaarlijkse servicebeurt, waarvoor ik een contract heb afgesloten en maandelijks betaal. Uit zichzelf geen rede gegeven waarom ze niet konden komen in 2023. Dat vind ik jammer. Maar omdat dit de eerste keer was in al die jaren en het gelijk werd opgelost toch een 7 anders was het een dikke 9 geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

De telefoniste bood direct haar excuses aan toen ze merkte dat Kemkens een jaar te laat was met een servicebeurt van de CV. Ze was heel vriendelijk. Ook stelde ze voor dat ze ging vragen of er een... De telefoniste bood direct haar excuses aan toen ze merkte dat Kemkens een jaar te laat was met een servicebeurt van de CV. Ze was heel vriendelijk. Ook stelde ze voor dat ze ging vragen of er een compensatie gegeven kon worden. Ik heb natuurlijk wel al een jaar betaald. Ik wacht af of kemkens daar op ingaat of gewoon terugkomt in 2025 ipv 2026.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw dank u wel voor de mooie beoordeling voor onze service ondanks dat het wat moeite heeft gekost om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw toestel. Dank u wel voor de... Beste mijnheer/mevrouw dank u wel voor de mooie beoordeling voor onze service ondanks dat het wat moeite heeft gekost om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw toestel. Dank u wel voor de complimenten over de vriendelijkheid van onze collega!

Mike de vet

Ik werk zelf voor feenstra beveiliging, onze planning tool maakt ook gebruik van de sms server. Alleen de onze geeft in de laatste sms aan met reistijden ongeveer hoe lang het het duurt voor de... Ik werk zelf voor feenstra beveiliging, onze planning tool maakt ook gebruik van de sms server. Alleen de onze geeft in de laatste sms aan met reistijden ongeveer hoe lang het het duurt voor de monteur aankomt.

Top monteur vriendelijke duidelijke uitleg.

Wat viel u in positieve zin op?

De hoeveelheid berichten inbox en sms

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor de tip Mike! Ik heb het hier intern doorgegeven, wie weet is dit in de toekomst voor Kemkens ook mogelijk. Ik wil u ook nog graag bedanken voor het invullen van deze review en de mooie... Bedankt voor de tip Mike! Ik heb het hier intern doorgegeven, wie weet is dit in de toekomst voor Kemkens ook mogelijk. Ik wil u ook nog graag bedanken voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling.
Namens Kemkens BV

Meer duidelijkheid van de telefonisten

Top monteur!

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en bedankt voor de positieve beoordeling en de mooie woorden over onze monteur. Mocht u in de gelegenheid... Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en bedankt voor de positieve beoordeling en de mooie woorden over onze monteur. Mocht u in de gelegenheid zijn om uw opmerking over de telefonisten toe te lichten dan horen we dit graag.
Zou u in dat geval contact met ons op willen nemen? 0885050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl u kunt vragen naar Helga.

S.Melis

Voor mij was het goed dus ga zo door.

Tevreden over de werkzaamheden

Wat viel u in positieve zin op?

Voor zover ik kon zien, een goede monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Vriendelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen, mevrouw Melis. Wij gaan uw woorden ter harte nemen en voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven over... Vriendelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen, mevrouw Melis. Wij gaan uw woorden ter harte nemen en voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven over onze service!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Advies

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw, hartelijk dank voor de mooie beoordeling van onze service! Mooi om te zien dat u zo tevreden bent over onze service.

Mike van Lokven

Ik heb nu pas een keer onderhoud gehad, dus moeilijk te beoordelen.

Vriendelijkheid van personeel

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat mooi om te zien dat u onze service zo positief beoordeeld, Mike! Dank u wel dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review.
Kemkens BV

Langejan

Misschien wat eerder onderhoud

Service is niet afgemaakt er moet een nieuwe afspraak gemaakt worden de monteur zou dit door geven

Monteur was erg aardig

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer Langejan, Dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven.
Graag willen we met u in contact komen en inmiddels hebben we ook uw voice mail al ingesproken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen zodat we het een en ander kunnen uitzoeken voor u. U kunt dan vragen naar Yvonne. Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Vincent

Geen suggesties

Goede montuur, legt alles goed uit.

Wat viel u in positieve zin op?

De kennis van cv, en vriendelijk.

Al jaren tevreden met de service van Kemkens.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, op tijd volgens afspraak