Frans Kastelijn
zeer goede contacten en serve
- Wat viel u in positieve zin op?
- Kemkens geeft goede serve
- Kunt u dit toelichten?
- direct geholpen bij storing
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
- blijf zo door gaan
zeer goede contacten en serve
Goede en snelle service, goed bereikbaar.problemen snel opgelost. Wel jammer dat er problemen waren . Thermostaat aanvankelijk slecht uitgelegd.
ik wil dat de mensen zelf beslissen .
De balans is nog positief maar door de (laatste) klachtverwerking is de overall score aanzienlijk gedaald.
Ben niet genoeg op de hoogte van de werkzaamheden van Kemkens
Betrouwbaar bedrijf
Tevreden over de service van de afgelopen jaren. Meest recente storing erg onvriendelijk te woord gestaan en nog steeds twijfels of vraag is beantwoord.
Correct afspraak nagekomen.
Ik had een storing en binnen een uur hulp van de atoringsdienst
Ook bij een probleem met de ketel wordt snel een monteur ingeschakeld om het probleem op te heffen. Bij de monteur geen twijfel, hij weet precies hoe het probleem aan te pakken.
Snelle service en moeite voor klant doen
goed bereikbaar
Snel, betrouwbaar altijd nette monteurs.
Snel gehandeld op een storing, communicatie kan wel beter.
Niet daadkrachtig
Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goede contacten en serve
ik wil dat de mensen zelf beslissen .
Ben niet genoeg op de hoogte van de werkzaamheden van Kemkens
Betrouwbaar bedrijf
Correct afspraak nagekomen.
Ik had een storing en binnen een uur hulp van de atoringsdienst
Snelle service en moeite voor klant doen
goed bereikbaar
Snel, betrouwbaar altijd nette monteurs.
Snel gehandeld op een storing, communicatie kan wel beter.
Niet daadkrachtig
Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt: