Snelle service

Snelle service

Vriendelijkheid Medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

de vraag was om de thermostaat uit te leggen. jammer genoeg was de medewerker niet echt op de hoogte van het gebruik van de thermostaat, hij heeft ons wel geholpen maar kon niet veel uitleggen.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Dianne

Monteurs komen snel

Warmte pomp probleem na 2 keer monteur bezoek nog niet opgelost
Zou terug gebeld worden maar na 2 dagen nog niets

Wat viel u in positieve zin op?

Wordt vriendelijk te woord gestaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere uitleg van warmte pomp bij de verkoop ervan

Geachte mevrouw van Leeuwen,

Bart Rovers

Service is niet goed. Storing is verhopen door Remeha maar wel na langere tijd. Kemkens pakt mij klacht niet op.

Kunt u dit toelichten?

Kemkens heeft het niet opgelost

niks

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Volg klachten op of geen een maximale tijd aan dat het kan duren dat het wordt opgevolgd. Dit mag nooit langer zijn dan 3 dagen. Ik wacht nu al 7 dagen en als ik zelf bel krijg ik alleen te horen... Volg klachten op of geen een maximale tijd aan dat het kan duren dat het wordt opgevolgd. Dit mag nooit langer zijn dan 3 dagen. Ik wacht nu al 7 dagen en als ik zelf bel krijg ik alleen te horen dat er geen uitspraken gedaan worden wanneer ik hierover terug gebeld ga worden.

Goedemorgen mijnheer Rovers,
Goedemorgen mijnheer Rovers,
Bedankt voor uw review, wij vinden het spijtig dat de bezoeken van onze servicemonteurs niet goed zijn verlopen. Ik ga uw klacht doorzetten naar onze klachtenafdeling en zij gaan contact met u opnemen voor uw klacht.
Hopende u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke en goede service

nee, even bellen.

x

blijf zo voortgaan

Jeroen Dirne

Snelle service,vriendelijke medewerkers

Kunt u dit toelichten?

De storing werd snel en deskundig verholpen

Snelle service,deskundige vriendelijke medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets meer de tijd nemen om te checken of alles weer goed werkt en de storing echt verholpen is.

Geachte mijnheer Dirne,

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

snel contact

Kennis van de medewerker

ga zo door

K

Het contact met de telefoniste was niet al te best. Ze was erg kortaf, luisterde absoluut niet naar wat ik vertelde. Er waren al meerder monteurs van kemkens bij ons geweest. En elke keer verliep... Het contact met de telefoniste was niet al te best. Ze was erg kortaf, luisterde absoluut niet naar wat ik vertelde. Er waren al meerder monteurs van kemkens bij ons geweest. En elke keer verliep het niet goed. Daardoor wilde ik even het een en ander bespreken, maar daar had ze geen boodschap aan.

Kunt u dit toelichten?

Ik wilde graag in het onderhoudscontract worden opgenomen. Daarvoor moest de ketel bekeken worden, die was niet helemaal okee om zo opgenomen te worden, moest er een andere monteur komen om de pijp... Ik wilde graag in het onderhoudscontract worden opgenomen. Daarvoor moest de ketel bekeken worden, die was niet helemaal okee om zo opgenomen te worden, moest er een andere monteur komen om de pijp te vervangen, weer een ander zou de eerste inspectie dan komen doen. Die belde niet van te voren waardoor ik hem net gemist had, en ik wederom een dagdeel thuis moest blijven. Als werkende moeder van 2 kids die ook allerlei afspraken hebben is het niet te doen om van 12 tot 6 thuis te blijven.

Het contact verliep zeer moeizaam.
Uiteindelijk bleek de buis van aluminium te zijn, en moest rvs zijn. Dus bij de eerste inspectie bleek dat die alsnog een keer vervangen moest worden. Gelukkig trof ik toen wel een goede monteur die gelijk de afspraak met mij kortsloot. En kon aangeven dat hij tussen 3 en 4 er zou zijn.
Dit is hij netjes nagekomen, en daarover dus zeer tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

De laatste monteur is mijn inziens een goede monteur. Duidelijke taal. Legt alles netjes uit. Is kordaat, maakt een afspraak en komt die na.

De klantenservice medewerker was ronduit...

De klantenservice medewerker was ronduit onbeschoft te noemen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Probeer een korter tijdsvak aan te kunnen geven. 6 uur wachten is niet echt te doen.

Probeer monteurs allround in te zetten. Een monteur die een buis komt vervangen, zou ook in staat moeten zijn om een eerste inspectie te doen. Zo hoef je niet 3x bij 1 klant te zijn. En bespaar je veel tijd voor zowel de monteurs als de klant.

Geachte mijnheer/mevrouw K,
Geachte mijnheer/mevrouw K,
Dank u wel voor uw reactie, helaas kan ik via deze site geen gegevens van u zien omdat u anoniem reageert, Graag zou ik met u in contact komen en ik vraag u dan ook om ons een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl graag met vermelding van postcode en huisnummer en vermelding van review. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Koopmand

Direct ondersteuning...blij mee

Meteen degelijk opgelost

Vriendelijk, respectvol en adequaat

Stelian

Professional.

Kunt u dit toelichten?

You call and they help you!

Fast repair

Keeping like this!

Zeer nette vriendelijke monteur

snel geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur netjes en beleefd was. schoenen vegen voordat hij ons huis binnen ging. Netjes vragen of hij een tissue mocht pakken om te kijken of de afzuiger werkte. vriendelijk voorkomen

ga zo door