Erik Verouden

Snelle response vriendelijk personeel

Kunt u dit toelichten?

omdat er zeer weinig wachttijd was met beantwoorden van storing

vriendelijke monteur vriendelijke telefonist

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

niks ga zo door zou ik zeggen

J. van Geel

Slechte service. Ondanks huur, pas 8 maanden later dan nodig het onderhoud nadat ik zelf aan de bel heb getrokken. Ook na onderhoud problemen en is in de avond iemand langs gekomen die constateerde... Slechte service. Ondanks huur, pas 8 maanden later dan nodig het onderhoud nadat ik zelf aan de bel heb getrokken. Ook na onderhoud problemen en is in de avond iemand langs gekomen die constateerde dat de vorige onderhoudsmonteur (viezig type) niet heeft ontlucht). Ook intern communiceert men slecht met elkaar, want de donderdag erna staat meneer de viespeuk weer aan de deur. Was niet doorgegeven dat het inmiddels is opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Dame aan de telefoon na 16.30 pakte meteen door. Die van voor 16.30 niet. Terwijl ik zei dat er een storing was met beschrijving, beweerde zij van niet. Monteur in de avond bevestigde wat ik zelf... Dame aan de telefoon na 16.30 pakte meteen door. Die van voor 16.30 niet. Terwijl ik zei dat er een storing was met beschrijving, beweerde zij van niet. Monteur in de avond bevestigde wat ik zelf ook aangaf, de ketel wordt te heet!

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur in de avond prima en de medewerker van de telefoondienst na 16.30 prima. De rest is waardeloos.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Neem geen nieuwe opdrachten aan als je je huidige klantenbestand al niet aankunt. Dat was toch de reden dat ik 8 maanden moet wachten tot iemand het onderhoud komt doen? Ziekte onvoldoende... Neem geen nieuwe opdrachten aan als je je huidige klantenbestand al niet aankunt. Dat was toch de reden dat ik 8 maanden moet wachten tot iemand het onderhoud komt doen? Ziekte onvoldoende personeel...en dan ook nog de klant zelf aan de bel laten trekken.

Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Onze excuses dat niet alles naar wens is verlopen.
Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback.
Onze excuses dat niet alles naar wens is verlopen.
Wij zetten uw klacht door naar de juiste afdeling en die zal een terugkoppeling geven aan de monteur.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Kemkens B.V.

Theo Ermens

Goede service

Bellen

Werken aan oplossingen

Vooral zo doorgaan

Vakkundige service, goede uitleg en beleefde monteurs

Kunt u dit toelichten?

Na de eerste keer bleek er nog een lekkage te zijn. Dat is daarna spoedig opgelost

kundigheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik zal ze zeker aanbevelen

Geen enkele moeite

Op tijd gekomen gaat

Gaat prima

De monteur die lang is geweest ben ik niet tevreden over

Kunt u dit toelichten?

Gebeld, en de volgende dag al een afspraak

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee er een afspraak werd gemaakt. Vriendelijkheid aan de telefoon

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteur die lang is geweest, die hoeft nooit meer te komen. Hij wist alles beter, heeft instellingen aangepast nadat ik 2 X duidelijk heb verteld dat ik dit NIET wil. Drong zijn eigen mening op... De monteur die lang is geweest, die hoeft nooit meer te komen. Hij wist alles beter, heeft instellingen aangepast nadat ik 2 X duidelijk heb verteld dat ik dit NIET wil. Drong zijn eigen mening op en deed wat hij wilde en niet wat de klant wenst

Geachte mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. U geeft aan dat u niet tevreden bent geweest over het bezoek van onze monteur. Graag had ik dit in een persoonlijk gesprek met u besproken. Omdat u anoniem gereageerd heeft, vraag ik u contact met Kemkens op te nemen via telefoonnummer 088-5050330 of via mail klantenservice@kemkens.nl met vermelding van review met uw postcode en huisnummer.

Goede service

Kunt u dit toelichten?

Nog geen storing hoeven melden.

Wat viel u in positieve zin op?

Geen storing hoeven melden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen storing hoeven melden.

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve review, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

jj vd p

Altijd snel en duidelijk

nvt

nvy

nvt

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent.

Heb zelf 1 week moeten bellen voordat ik een afspraak had

Kunt u dit toelichten?

Eerst mail contact gehad. Naar 1 week nog geen gehoor toen gebeld en werd ik wel geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

De telefoniste en monteur hielpen mij goed

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Snellere reactie bij meldingen van collega’s onderling. Geen brief sturen naar de klant maar een mail. Brief is ouderwets en duurt lang

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, helaas kan ik via deze site geen gegevens van u zien omdat u anoniem reageert, Graag zou ik met u in contact komen en ik vraag u dan ook om ons een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl graag met vermelding van postcode en huisnummer en vermelding van review. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Kemkens BV

Afspraken worden nagekomen, goede communicatie rond afspraken, prettige en keurige medewerkers

Kunt u dit toelichten?

een beperkte wachttijd aan de telefoon en heldere afspraken daarna

betrouwbare organisatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

ik heb de tevredenheid van de storing op de helft genoteerd omdat ik nog te weinig ervaring heb of de storing nu echt blijvend is opgelost en ik ook niet weet wat de kosten gaan worden. U bent op de... ik heb de tevredenheid van de storing op de helft genoteerd omdat ik nog te weinig ervaring heb of de storing nu echt blijvend is opgelost en ik ook niet weet wat de kosten gaan worden. U bent op de hoogte dat de service volgens de abonnement afspraken niet is nagekomen? Geen probleem wat mij betreft maar wellicht dat andere klanten dit wel als negatief ervaren

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, ik begrijp dat u nog niet weet wat de eventuele kosten zijn.
Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet terugvinden. Mocht u...
Geachte mijnheer/mevrouw,
Helaas reageert u anoniem en kan ik uw gegevens niet terugvinden. Mocht u vragen hebben dan verzoek ik u een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer en met vermelding van review.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.