anonymous
zeer goede srvice
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
- geen
- Kunt u dit toelichten?
- n v t
- Wat viel u in positieve zin op?
- alles perfect
Prima service
De CV ketel was niet goed geinstalleerd, lekte en de gebruikte leiding was te kort waardoor een nieuwe geplaatst moest worden. Dit kwam Kemkens netjes doen maar stuurde daar ook nog eens een factuur voor. Dus de klant moet betalen voor de gemaakte fouten van Kemkens?
Altijd snelle en goede reactie
Kachel kan niet zonder thermostaat Sluit je een contract af valt de thermostaat er buiten
Zeer ontevreden over niet functioneren van onlangs geplaatste warmtepomp. Monteur kon het probleem niet oplossen en snapte niet hoe het op te lossen.
Er werd monteur gestuurd die niet op de hoogte was van de apparatuur.
Gebrek aan kennis van zaken
Weet dit nog niet. Storing wordt doorgemeld aan fabrikant. Of deze wordt verholpen moet nog blijken. Monteur kon geen oplossing aangeven.
Medewerker had geen kennis van zaken en moest advies inwinnen bij De leverancier.
Komen snel, van te voren krijg je bericht dat de reparateur eraan komt. Erg fijn. Je krijgt een duidelijke uitleg wat de storing kan zijn en wat de actie is.
Prettig contact via telefoon en hele vriendelijke monteurs
kemkens is bereidwillig bij klachten
Snelle oplossing voor mijn probleem
Goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg.
Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
Altijd snelle en goede reactie
Er werd monteur gestuurd die niet op de hoogte was van de apparatuur.
Gebrek aan kennis van zaken
Prettig contact via telefoon en hele vriendelijke monteurs
kemkens is bereidwillig bij klachten
Snelle oplossing voor mijn probleem
Goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg.
Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt: