Melden van de storing

Ga zo door
Goede samenwerking
Bereidwilligheid vriendelijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De CV ketel was niet goed geinstalleerd, lekte en de gebruikte leiding was te kort waardoor een nieuwe geplaatst moest worden. Dit kwam Kemkens netjes doen maar stuurde daar ook nog eens een factuur voor. Dus de klant moet betalen voor de gemaakte fouten van Kemkens?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen factuur sturen voor zelf gemaakte fouten.
Kunt u dit toelichten?
Enorm lange wachttijd op de telefoon, verder ging het goed.
Snelheid van reageren.

Antwoord Kemkens Storing

Goedemiddag, ik wil graag even uitzoeken voor u waar het hier fout gaat want als een monteur terug moet omdat er een lekkage is na een ketelvervanging dan zou u daar geen factuur van moeten krijgen. Ik wil u vragen om uw klacht naar ons door te mailen op het maildres: klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer zodat ik alles voor u in gang kan gaan zetten. U mag natuurlijk ook altijd bellen naar 088-5050330. Met vriendelijke groet, Monique Kemkens BV

Altijd snelle en goede reactie

Gewoon prima
Altijd snel en goed

SterSterSterHalve sterLege ster

Kachel kan niet zonder thermostaat Sluit je een contract af valt de thermostaat er buiten

Kunt u dit toelichten?
Weinig wel 2x moeten bellen. 1e keer voorstel van monteur om zelf de thermostaat te vervangen. Maar ik zit niet in de verwarmingen hoe weet ik welke thermostaat geschikt is bij mijn ketel.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
In het service contract ook de thermostaat meenemen als daar een storing aan is. Dat bij vervanging het apparaat betaald moet worden logisch. Maar dat montage en uitleg niet in het contract zit vind ik vreemd.
Afspraken snel en op tijd nagekomen

Antwoord Kemkens Storing

Beste, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en voor de positieve beoordeling van onze service. Inderdaad is het zo dat het contract voor de cv-ketel is en niet voor de rand apparatuur. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het maken van de afspraak en dat deze naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Van Lankveld

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer ontevreden over niet functioneren van onlangs geplaatste warmtepomp. Monteur kon het probleem niet oplossen en snapte niet hoe het op te lossen.

Bereidheid om snel naar oplossing te zoeken
Snel en behulpzaam om een afspraak te maken

Antwoord Kemkens Storing

Beste mijnheer van Lankveld, wat fijn om te lezen dat het makkelijk was om een afspraak te maken. Ik heb het even voor u opgezocht en zie dat de fabrikant is ingeschakeld voor uw toestel. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er werd monteur gestuurd die niet op de hoogte was van de apparatuur.

Vriendelijk monteur
Stuur volgende keer iemand die weet hoe thermostaat werkt
20x bellen voordat ik kontakt had

Antwoord Kemkens Storing

Beste, helaas reageert u anoniem en kan ik via deze weg niet zien wat er aan de hand was. Mocht u mij in de gelegenheid willen stellen om een en ander uit te zoeken, ter verbetering van onze service, dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Hans vermeulen

Gebrek aan kennis van zaken

Na 10 dagen nog niet verholpen
Zorgen voor kennis van zaken
vriendelijkheid

Antwoord Kemkens Storing

Beste Hans, bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het invullen van deze review. Jammer dat de storing nog niet verholpen is. Ik heb het even voor u opgezocht en zie dat de fabrikant van uw toestel is ingeschakeld voor een software update. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Weet dit nog niet. Storing wordt doorgemeld aan fabrikant. Of deze wordt verholpen moet nog blijken. Monteur kon geen oplossing aangeven.

Snelle respons.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Kreeg niet het gevoel dat monteur zich voor verhelpen van de storing verantwoordelijk voelde ("Vaillant, doen we bijna niet"). Klacht snel doorgeschoven naar fabrikant. Ook bij eerder bezoek waarbij op zelfde klacht is gewezen, is geen deugdelijke herstelactie ondernomen.
Kunt u dit toelichten?
Eenvoudige online melding. Snelle reactie daarop van help desk.

Antwoord Kemkens Storing

Beste, bedankt voor het invullen van deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle reactie vanuit onze klantenservice. Ik hoop dat de fabrikant van uw toestel spoedig een afspraak met u kan maken, het komt soms voor dat deze ingeschakeld moet worden om een probleem te verhelpen. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Medewerker had geen kennis van zaken en moest advies inwinnen bij De leverancier.

Zorg dat medewerker kennis heeft en Kemkens uitdraagt

Antwoord Kemkens Storing

Beste, dank u voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het kan voorkomen dat onze monteur wat technische ondersteuning vraag aan de fabrikant van uw toestel. Ik neem aan dat hij u verder goed heeft kunnen helpen met het oplossen van de storing. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

anonymous

Komen snel, van te voren krijg je bericht dat de reparateur eraan komt. Erg fijn. Je krijgt een duidelijke uitleg wat de storing kan zijn en wat de actie is.

Kunt u dit toelichten?
‘s avonds gebeld en afspraak was de volgende ochtend.
Wat viel u in positieve zin op?
De reparateur was erg netjes en ik vond zijn manier van uitleggen/communiceren erg prettig!
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geef uw medewerker die bij ons is gekomen een welverdiend compliment.

Roel

Prettig contact via telefoon en hele vriendelijke monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
De monteur zou “ergens tussen 8 en 5” komen, ik snap dat dit niet goed te plannen is maar nu kreeg ik om 3u een sms en de monteur was er letterlijk 5 minuten later. Zo kan je niet goed anticiperen met bijvoorbeeld je werk of privéafspraken. Misschien planning optimaliseren en in ieder geval een half dagdeel meegeven in de verwachting?
Gebeld, toegelicht wat er mis was en 24u later een monteur in huis

Snelle oplossing voor mijn probleem

Goed bereikbaar
Geen enkel probleem ondervonden

Mir

Goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg.

Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2020

Kemkens Storing

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Melden van de storing

Ga zo door
Goede samenwerking
Bereidwilligheid vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen factuur sturen voor zelf gemaakte fouten.
Kunt u dit toelichten?
Enorm lange wachttijd op de telefoon, verder ging het goed.
Snelheid van reageren.

Van Lankveld

Bereidheid om snel naar oplossing te zoeken
Snel en behulpzaam om een afspraak te maken

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er werd monteur gestuurd die niet op de hoogte was van de apparatuur.

Vriendelijk monteur

vriendelijkheid

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Snelle respons.
Kunt u dit toelichten?
Eenvoudige online melding. Snelle reactie daarop van help desk.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zorg dat medewerker kennis heeft en Kemkens uitdraagt

Kunt u dit toelichten?
‘s avonds gebeld en afspraak was de volgende ochtend.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geef uw medewerker die bij ons is gekomen een welverdiend compliment.

Roel

Snelle oplossing voor mijn probleem

Goed bereikbaar
Geen enkel probleem ondervonden

Mir

Goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10