anonymous
- Product of service:
- 5371
SPAM Door onderbezetting is het moeilijk Kemkens telefonisch te bereiken.
De vorige monteur had de thermostaat niet goed ingesteld.En daar hebben weken met een verwarming gezeten die het niet goed deed.
De monteur die de storing heeft afgehandeld krijgt een dikke 10. Maar aangezien de storing is ontstaan door het niet(correct) uitvoeren van het onderhoud door de vorige monteur zal ik kemkes niet meer aanbevelen aan kennisen. ik vindt het schandalig dat wanneer je hier een vast maandbedrag voor betaald je dan dit ervoor terug krijgt.
Bereikbaarheid is minder goed. 20min in de wacht
Telefonisch slecht bereikbaar (lange wachttijd), via de website toch nog een snelle reactie.
SPAM *
Monteur snel ter plaatse, echter komt er ondanks onderhoudscontract toch een forse rekening. Hier is mij niks over verteld bij de klantenservice, onaangename verassing.
Komen afspraken na
Tevreden
telefoon lang wachten , en probleem oplossen na 3x klaar. Ook prive ,nieuwe ketel, ook daar niet soepel verlopen
De 24/7 storingslijn was in het weekend niet bereikbaar, is lang zonder warm water.
Weinig expertise monteurs
Relatiebeheer is heel goed. Response na storing ook goed. Informatievoorziening door experts die ons bezoeken over het systeem is matig goed
Top service
Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Bereikbaarheid is minder goed. 20min in de wacht