Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

anonymous

Goede monteurs sturen die er verstand van hebben!

Niet echt veel
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Wel goede monteurs! sturen die er verstand van hebben!

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Verbeteren van (communicatieve) vaardigheden van de installatiemonteurs

Ik heb de indruk gekregen dan sommige werknemers van Kemkens hun vak niet helemaal verstaan en ook in de omgang/communicatie niet optimaal is. Dit geldt overigens niet voor alle medewerkers
In offerte traject snelle communicatie en opvolging

E.Sander

SterSterSterSterLege ster

Als je belooft terug te bellen over de planning doe dat dan ook.

Goede uitleg monteur.
Uitvoering prima, communicatie rond offertetraject wat rommelig/onduidelijk.

Smit

Nvt

Kennis en kunde van de medewerker
Gezondheid en besparing

SterSterLege sterLege sterLege ster

CV en/of ventilatie vragen blijkbaar andere bekwaamheden. Niet meer door dezelfde mensen in een keer laten doen.

Eerste keer alleen boven schoongemaakt. De rest vergeten. Ik kreeg de nieuwe roosters in mijn hand gedrukt: zet die er maar zelf op De tweede keer de andere ventilatiekanalen die ze waren vergeten. Ze gingen ontzettend ruig te werk. Van bovenaf werd het rooster op het toilet er uit gedrukt, dat kwam op de grond terecht. Helaas een scheur er in. De "zwabber" had zodanig huisgehouden dat de troep overal zat, op de muren en plafonds etc. Ze hadden ook niets weggezet. Boden nog wel aan te stofzuigen maar ik dacht "als ze maar weg zijn". Vieze handen op de witte muur. Dus zelf een tijdje bezig geweest. Wat mij betreft nooit meer.
Wat viel u in positieve zin op?
twee sterren omdat ze tegelijkertijd mijn cv ketel hebben vervangen. Dat deden ze kundig en snel. Hoewel er wel twee keer gedoe was omdat dat wat op de offerte stond blijkbaar bij hen niet bekend was. Maar wat de ventilatie betreft....

SterSterSterSterLege ster

Schoon achterlaten van de werkplaats.

zeer vriendelijk, goeie kennis van het werk wat gedaan moet worden
Ondanks dat de heren zeer vriendelijk waren is schoonmaken blijkbaar niet hun "ding". wc vuil, badkamer vuil, en op zolder ook veel vuil achtergelaten. Er is van tevoren duidelijk gecommuniceerd dat we aan het verbouwen zijn en daar graag rekening mee houden. Er zou een bouw stofzuiger gebruikt worden om vuil in de keuken e.d. te voorkomen. De schilder en stukadoor waren ook in ons huis bezig. Dat we aan het verbouwen zijn wil niet zeggen dat er op meerdere plekken vuil achter gelaten kan worden.

Service
Sn

SterSterSterSterLege ster

Als je een offerte binnenkrijgt, en besteld hebt hoor je pas wat de levertijd is. We hebben 4 weken zonder warm water en kachel gezeten. Wees hier meer transparant over.

Goede monteurs, vriendelijk, en capabele mensen.
Zie hierboven

goede service
vriendelijkheid

Bart Oosthoek

nvt

Snelle en duidelijke offerte en persoon die kwam instaleren was kundig en vriendelijk
Vriendelijkheid en kundigheid van de installateur

Peter Senders

De factuur sneller incasseren

Wat viel u in positieve zin op?
Zoals gezegd, vriendelijke en bekwame monteurs.
Zowel de plaatsing van een nieuwe Cv-ketel in 2023 en de mechanische ventilatie in 2024, heel netjes en vriendelijke monteurs.

Hans Lindsen

Vriendelijkheid en bekwaamheid van installeur
Goede service en snel

Ad snel

Vakkennis
Goede monteur, vriendelijk .

Ad jansen

Ga zo door😊

Prettig contact
Prettig contact gehad vanaf bestellen tot de montage

Kemkens Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

anonymous

Goede monteurs sturen die er verstand van hebben!

Niet echt veel
Wel goede monteurs! sturen die er verstand van hebben!

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Verbeteren van (communicatieve) vaardigheden van de installatiemonteurs

In offerte traject snelle communicatie en opvolging

E.Sander

SterSterSterSterLege ster

Als je belooft terug te bellen over de planning doe dat dan ook.

Goede uitleg monteur.
Uitvoering prima, communicatie rond offertetraject wat rommelig/onduidelijk.

Smit

Nvt

Kennis en kunde van de medewerker
Gezondheid en besparing

SterSterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Schoon achterlaten van de werkplaats.

zeer vriendelijk, goeie kennis van het werk wat gedaan moet worden

Service
Sn

SterSterSterSterLege ster

Goede monteurs, vriendelijk, en capabele mensen.
Zie hierboven

goede service
vriendelijkheid

Bart Oosthoek

Vriendelijkheid en kundigheid van de installateur

Peter Senders

De factuur sneller incasseren

Wat viel u in positieve zin op?
Zoals gezegd, vriendelijke en bekwame monteurs.

Hans Lindsen

Vriendelijkheid en bekwaamheid van installeur
Goede service en snel

Ad snel

Vakkennis
Goede monteur, vriendelijk .

Ad jansen

Ga zo door😊