anonymous
Betrouwbaar/kwaliteit
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
- Uitleg werking installatie, specifiek thermostaat
- Wat viel u in positieve zin op?
- Kennis/kunde en beschaafde monteur
Wel aanbevelen, maar de thermostaat is erg traag
Goede service
Tevreden over het product (hybride warmtepomp) en de installatie ervan
de service en goede fijne adviezen voorafgaande aan de koop als erg prettig en helpend gevonden. Zo ook de installatie door netjes werkende mannen gedaan .
goed en snel geinstalleerd
offerte traject, ervaring, professionaliteit, vakmanschap
Prima prijs/kwaliteit verhouding allen in een aanschaf en installatie en straks ook het onderhoud
NvT
Houden feedback over plaatsing en gang van zaken De monteurs werken netjes en hebben verstand van het vak
Goed advies, redelijke offerte, snelle levering, vakkundige installatie en prima nazorg.
Snelle en efficiënte aanpak + kostenbesparing
De installatie ging helaas niet van een 'lije dakje'.
Naar mijn inzicht goed geinstalleerd.
Het levert op termijn geld op
Kemkens Warmtepomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:
Wel aanbevelen, maar de thermostaat is erg traag
Goede service
Tevreden over het product (hybride warmtepomp) en de installatie ervan
goed en snel geinstalleerd
offerte traject, ervaring, professionaliteit, vakmanschap
NvT
Snelle en efficiënte aanpak + kostenbesparing
De installatie ging helaas niet van een 'lije dakje'.
Naar mijn inzicht goed geinstalleerd.
Het levert op termijn geld op
Kemkens Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt: