B.C.S.A. Frans Bakx

Ik was van plan alles te laten demonteren en de installatie terug te brengen in de oorspronkelijke staat, maar het vertrouwen is zo laag dat ik dat niet aandurfde.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Slacht advies, slechte installatie

Niets

Tuureind

Blijf hét zo doen

Bekende firma

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid ondanks uitstel van installatie(4keer)

Petie

Snel geregeld

Fijne ervaring. Prettig en kundig personeel. Snelle montage, zonder problemen

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van de installatie van de panelen

m Ravestein

Meer info op de faktuur1, staat niks van merk of type nummer op
ga jullie morgen bellen.

De mannen hebben vakkundig en goed geïnstalleerd. ze waren wel behoorlijk luidruchtig, wel vriendelijk hoor.

Vakkundig.

Diny Kastelijns

Dat de onderlinge communicatie van klant naar Kemkens en van Kemkens naar de mannen die het moeten uitvoeren, beter kan.

De gesprekken die we gehad hebben over het plaatsen van de panelen, de uitvoering (de mannen die ze geplaatst hebben, de uitleg van de elektra-man) prima voor elkaar. Dus ik raad Kemkens aan voor... De gesprekken die we gehad hebben over het plaatsen van de panelen, de uitvoering (de mannen die ze geplaatst hebben, de uitleg van de elektra-man) prima voor elkaar. Dus ik raad Kemkens aan voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wat viel u in positieve zin op?

De bereidbaarheid van de mensen om mij te helpen met beslissingen nemen want ik sta er alleen voor door ziekte van mijn man.

Yvonne

Ga zo door

Ze komen hún afspraken na

Wat viel u in positieve zin op?

Ze wisten precies wat er gedaan moest worden

Koos Driessen

Airco in adviseren meenemen

Alles perfect geregeld, zowel panelen als warmtepomp!

Alles!!

Zeker zo doorgaan

Ik kan ze zonde meer aanbevelen maken netjes werk

Alles netjes geregeld was

Patricia

Op dit moment niet.

Goede service.
Top team, goed samenwerken, fijne mensen en professioneel.

Wat viel u in positieve zin op?

Super team wat vakkundig te werk ging.