Koester uw personeel & vakkennis, het verdwijnen hiervan kan niet of nauwelijks worden hersteld.
dit is de belangrijkste asset van uw organisatie.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Kundig personeel en meedenken in maatwerk

Het meedenken/afstemmen bij werkzaamheden van 2 disciplines
E&W. Ondanks dat dit niet altijd vlekkeloos verliep, is het proces toch goed afgerond

We hebben zelf initiatief genomen om een afspraak te maken voor de plaatsing. Tussentijds op de hoogte houden zou beter zijn geweest,

We zijn er eigenlijk te laat aan begonnen. Constateren we achteraf.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee de installatie voltooid werd op de dag van uitvoer.

Ik vind de App voor het uitlezen van de gegevens persoonlijk niks. Erg beknopt en snap ik weinig van.
Ik kan zo snel er ook geen handleiding van vinden.
Ik zie 3.75 kWp ergens staan. Ik...
Ik kan zo snel er ook geen handleiding van vinden.
Ik zie 3.75 kWp ergens staan. Ik denk dat dat de capaciteit van de panelen is? Maar dat zou 3.95 moeten zijn.
Als ik (per ongeluk) uitlog uit de app, kan ik niet meer inloggen omdat er iets niet goed is met het telefoonnummer? Ik moet dan elke keer een nieuw wachtwoord aanvragen.
Verder moet de tijd op de omvormer nog goed ingesteld worden. Monteur gaf aan dat dat vanaf een afstand gebeurd?

Na bevestiging is er snel een afspraak gemaakt om de panelen te komen leggen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteurs, goede installatie.

Jansen

Duidelijke uitleg fiscaliteit

Het aanleggen werd door bekwame en enthousiaste mensen uitgevoerd. Verder kwalitatieve producten geinstalleerd

Goede merken

Jan den Uijl

Het oriënterend gesprek was heel informatief, de aanbieding duidelijk en de installatie volgens planning en vakbekwaam.

Wat viel u in positieve zin op?

De korte tijd van installatie.

Constant van Oers

Goede prijs kwaliteit verhouding, flexibel en snelle service

Ton van der Heijden

Neem een andere verkoper

verkoper was ondeskundig.

Wat viel u in positieve zin op?

leggen van de panelen en aansluiten.

Prijs kwaliteit

Nvt

Frentrop

Groot worden is tot daaraan toe, maar zadel de klant er niet mee op!

Een rommelige opzet en rommelige procedure. De verkoper met wie we de deal sloten, was na de deal ineens onbereikbaar en werkte niet meer voor het bedrijf. Een ander bedrijf Sun en Wind stond ineens... Een rommelige opzet en rommelige procedure. De verkoper met wie we de deal sloten, was na de deal ineens onbereikbaar en werkte niet meer voor het bedrijf. Een ander bedrijf Sun en Wind stond ineens de zaken te regelen en stuurt rekeningen terwijl het geheel nog niet volledig is opgeleverd

Wat viel u in positieve zin op?

De persoonlijk touch, in eerste instantie

hopmans

Reactie van een particulier, bekabeling aan buitenzijde van een muur en ook in interieur weg werken in een kabelgoot , is netter en vandalisme ontmoedigend

nee

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendelijkheid van de panelen monteurs