Installatie is goed gegaan alleen jammer dat er niemand van te voren is komen kijken naar ons dak. Dan had Kemkens gezien dat er geen 10 maar 15 panelen op ons dak passen.

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie verliep prima, vriendelijk personeel

L.v.Maaren

Het plaatsen van de zonnepanelen is niet vlekkeloos verlopen. Bij de buren waren er problemen met de kabels en bij ons werden de zonnepanelen op het grind op het plat dak gelegd ondanks de bezwaren... Het plaatsen van de zonnepanelen is niet vlekkeloos verlopen. Bij de buren waren er problemen met de kabels en bij ons werden de zonnepanelen op het grind op het plat dak gelegd ondanks de bezwaren die we maakten. Uiteindelijk is dat gecorrigeerd en zijn de panelen nadat het grind was weggehaald, plat op het dak gelegd. Er was geen duidelijkheid hoe de zonnepanelen nu op een juiste manier geplaatst moesten worden.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

zie eerdere toelichting

Wat viel u in positieve zin op?

uiteindelijk zijn de fouten c.q. problemen netjes opgelost.

N.v.t

n.v.t

n.v.t

N. Milakovic

De montage is uiteindelijk goed verlopen. De eerste afspraak werd echter zeer slordig afgezet (moest ik zelf naar Kemkens bellen om achter te komen!). De service desk komt de afspraak niet na ("uw... De montage is uiteindelijk goed verlopen. De eerste afspraak werd echter zeer slordig afgezet (moest ik zelf naar Kemkens bellen om achter te komen!). De service desk komt de afspraak niet na ("uw wordt door de monteur gebeld" - gebeurt niet...)

De bestelling ging vlekkeloos, de afspraak voor de montage werd afgezegd.

Wat viel u in positieve zin op?

De montage en de uitleg.

vd berg

Goede uitleg netjes aan telefoon

Wat viel u in positieve zin op?

instaleurs waren netjes en vriendelijk

Wel aanbevelen

nee

de voorlichting was prima

Dhr en mevr van Merrienboer

Wij hebben een hele slechte ervaring

Het leveren van de zonnepanelen was niet het probleem.

Wat viel u in positieve zin op?

volgens ons is het helemaal fout gegaan de zonnepanelen zijn geplaatst in Juni en de volgende dag was er al een storing
vele malen gebeld e mails gestuurd aangetekende brief verstuurd weinig...
vele malen gebeld e mails gestuurd aangetekende brief verstuurd weinig tot geen reactie door al die storingen hebben wij ook geen goede op brengst het is nu eind November en het is nog niet opgelost zo dra het regend valt hij uit .

Reactie Kemkens Zonnepanelen:

Dank dat u de moeite neemt om onze dienstverlening te evalueren. Vervelend dat het een en ander niet volgens verwachting is verlopen. Wij hopen dat alles inmiddels naar uw tevredenheid is opgelost.

Ze werken prima

wij wilde meer zonnepanelen maar dat werd ons in eerste instantie afgeraden omdat wij aan de rand van een park met bomen wonen, maar wij hebben erop moeten aandringen dat dat wel ging

Wat viel u in positieve zin op?

de snelheid waar de zonnepanelen op het dak lagen

De kwaliteit is goed

Na het eerste contract getekend te hebben
Na het eerste contract getekend te hebben
Werd ik gebeld dat ze iets vergeten waren en dat het duurder werd oké is goed zij ik werdt een tweede contract getekend en weer iets vergeten het werd weer een stuk duurder oké ik heb weer een derde contract getekend na 2 weken werd ik weer gebeld dat ze de kabel vergeten waren te tellen deze moest dikker zijn in verband met de 40 meter lengte deze extra dikte hadden ze vergeten te tellen maar uiteindelijk was het derde contact goed
Bij installeren hadden ze de kabel niet bij en heb ik er zelf voor moeten zorgen
Het werd weer duurder oké zei ik

Wat viel u in positieve zin op?

De installateurs waren vriendelijk en vakundig

Rumah Senang

Het duurde lang voordat er reactie kwam met de eerste reactie voor informatie van de zonnepanelen. Daarna ontstond er misverstanden ,omtrent wie van Kempens mij info gaf , werd steeds... Het duurde lang voordat er reactie kwam met de eerste reactie voor informatie van de zonnepanelen. Daarna ontstond er misverstanden ,omtrent wie van Kempens mij info gaf , werd steeds doorverbonden. Heb +/- 5 weken moeten wachten voordat er actie werd ondernomen.

Lange wachttijd . Geen persoonlijk info. Alles via internet.

Wat viel u in positieve zin op?

De begeleiding van de teruggave van de btw. . Dat was goed verzorgd

Reactie Kemkens Zonnepanelen:

Dank dat u de moeite neemt om ons te voorzien van feedback. Wij vinden het erg jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uiteraard gebruiken wij uw feedback om onze... Dank dat u de moeite neemt om ons te voorzien van feedback. Wij vinden het erg jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uiteraard gebruiken wij uw feedback om onze dienstverlening te verbeteren.