Hans Derksen

Totaal pakket en wat vooral de doorslag gaf was de (gratis) belastingservice voor teruggave

Ik zal positief reageren omdat e.a via Essent is gegaan. Dit is een degelijke betrouwbare partij

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Via een telefoontje was bijna alles geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Het hele traject uitgezonderd het nakomen van afspraken over de datum. Deze is drie keer verzet geworden

B Driessen

Het leggen was super da nasleep dramatis en loopt nu nog

Vraag maar na bij kemkens Jarno Beijer

Wat viel u in positieve zin op?

Het leggen van de zonnepanelen. De aansluiting van het internet was keer op keer een drama.

Opbrengst is laag

Reactie Kemkens Zonnepanelen:

Dank dat u de moeite neemt om onze dienstverlening te evalueren. Wij vinden het erg jammer dat het een en ander niet naar tevredenheid is verlopen en hopen dat alles inmiddels is opgelost. Mocht u... Dank dat u de moeite neemt om onze dienstverlening te evalueren. Wij vinden het erg jammer dat het een en ander niet naar tevredenheid is verlopen en hopen dat alles inmiddels is opgelost. Mocht u toch nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de zonnepanelen dan vragen we u contact op te nemen met Kemkens Solar via telefoonnummer: 088-0237481

T.C.M.A. van dan Hout

Eigenlijk is de vraagstelling niet juist. Het gaat niet om de zonnepanelen van Kemkens, die zijn m.i. bij meerdere leveranciers te verkrijgen. Waar het wel om gaat is de klantvriendelijkheid,... Eigenlijk is de vraagstelling niet juist. Het gaat niet om de zonnepanelen van Kemkens, die zijn m.i. bij meerdere leveranciers te verkrijgen. Waar het wel om gaat is de klantvriendelijkheid, toelichting, begeleiding enz.

Kemkens neemt vanaf het begin de regie in handen en dat werkt prima.

Wat viel u in positieve zin op?

het proces in zijn geheel verliep eigenlijk vlekkleloos

Mevr.A.E.A.Poot-Hendriks

Ik heb het heel fijn gevonden dat Kemkens de zonnepanelen heeft aangebracht en dit ook aan anderen doorgegeven.

het contact was gauw gelegd

Wat viel u in positieve zin op?

alles ze zijn duidelijk en komen de afspraken na

P. F. Cuijpers

Hebben m.i. goed werk verricht.

Heb vooraf de mogelijkheden bekeken en ben met Kempens in zee gegaan.

Wat viel u in positieve zin op?

Planning. Montage verliep vlot.

Persoonlijk ben ik minder van het aanbevelen.
Geef wel antwoord als erom wordt gevraagd.
Vandaar het punt

Wat viel u in positieve zin op?

de uitleg en de vriendelijkheid

Alles

Leo

Prima tevreden

Alles online afgehandeld

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle levering, netjes gewerkt, goede uitleg en snel aanpassing van internetverbinding toen die niet bleek te voldoen.