Coenegracht

Vlotte afhandeling, persoonlijke benadering, kundig personeel.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Zelf nog wat werk verricht om de leidingen daar te krijgen waar ik ze wilde hebben. gaten geboord koven verwijderd en weer gemonteerd

Snelheid van werken.

Gerard Tullenaar

Ik heb zonnepanelen aanbevolen aan mijn buren. Een ervan laat ze ook door Kemkens installeren. Eerste contact met Bob Gulpen verliep gelijk goed. Duidelijk en ruime informatie. Offerte zag er ook... Ik heb zonnepanelen aanbevolen aan mijn buren. Een ervan laat ze ook door Kemkens installeren. Eerste contact met Bob Gulpen verliep gelijk goed. Duidelijk en ruime informatie. Offerte zag er ook duidelijk en volledig uit.

Alles is online te regelen. Na eventueel contact altijd en vlot een reactie.

Wat viel u in positieve zin op?

De informatie vooraf en de uitgebreide offerte. Het advies van de monteurs om de omvormer in de garage te plaatsen integenstelling van het advies van Wilbert om het op zolder te plaatsen. Helaas... De informatie vooraf en de uitgebreide offerte. Het advies van de monteurs om de omvormer in de garage te plaatsen integenstelling van het advies van Wilbert om het op zolder te plaatsen. Helaas werd in eerste instantie gekozen voor bekabeling over het plat dak. Zag er lelijk en onprofessioneel uit. Gelukkig is het opgelost met een professioneel geplaatste kabeldoorgang op het plat dak. Het contact met Kemkenssolar om dit op te lossen is goed verlopen. De serviceportaal werkt goed. Helder uitleg gekregen van Marius van der Maat van zonnepanelenbtw ivm teruggaaf van BTW.
Inmiddels bericht gekregen van belastingdienst om aangifte te doen. Alles loopt nu zoals afgesproken .

Alles zoals beloofd, ook de administratieve afwikkeling netjes. Product bevalt prima en doet wat het moet doen

Wat viel u in positieve zin op?

het ging snel, schoon en kundig

Pascal Peters

Duidelijke communicatie en een voorspoedige plaatsing.

Ruud Schijf

Duidelijke en deskundige informatieverstrekking. Service, gebruikt materiaal en gestructureerde montage.

Alles is spoedig door middel van mail of telefoon kortgesloten.

Met mijn vele jaren technische ervaring heb ik na controle het gebruikte materiaal kwalitatief bevonden !

Ik ben altijd erg klantvriendelijk en ook met een tranparante manier behandeld!
Ik ben altijd erg klantvriendelijk en ook met een tranparante manier behandeld!
jammer van de computerstoring op uw bedrijf zodat de klus vrij laat is kunnen starten en daarom laat was afgehandeld
Dit was reden om minimale uitleg over de omvormer / sijsteem te verstrekken.

Wat viel u in positieve zin op?

het totale werk met goed overleg en ook géén troep of materiaalresten onnodig achtergelaten.

Goede panelen en afspraken goed nagekomen

Dit aanbod kwam via Essent

zie sterren

Theunisz

Op basis van opgedane ervaring met het mi goed geleide bedrijf Kemkens zou ik deze aanbeveling kunnen doen.

Goed gemaakte afspraak over levering en plaatsing hetgeen ook schriftelijk bevestigd werd

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie van de panelen verliep vlekkeloos

Snelle duidelijke service

Weinig contacymomenten nodig gehad