A.M.Andringa Elektrotechnicus

Het contact met Essent geeft meer vertrouwen i.v.m. garantie e.d. Niet dat de leverancier van zonnepanelen bij claims o.d. falliet blijkt te zijn.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Uitgesteld een keer wegens ziekte en een keer wegens slecht weer.

Wat viel u in positieve zin op?

Montage en de snelheid hiervan.

P Jankowski

Snelle service

Eerste contact verliep moeizaam
Via de site een aanvraag gedaan maar geen reactie ontvangen

Wat viel u in positieve zin op?

Prima werk geleverd door de jongens op een zeer hete dag.

Roy

Na een afspraak te hebben gemaakt kwamen ze voor de montage. Deze zouden anders gelegd worden dan afgesproken waar ik niet mee akkoord ging. De monteurs belde en er werd een nieuw plan gemaakt.... Na een afspraak te hebben gemaakt kwamen ze voor de montage. Deze zouden anders gelegd worden dan afgesproken waar ik niet mee akkoord ging. De monteurs belde en er werd een nieuw plan gemaakt. Later belde ze dat ik over een week de panelen kon hebben en anders meer als een maand moest wachten.
Na eindelijk een goede montage die snel en goed was gedaan door de monteurs bleek er helaas in de avond geen stroom meer op de binneninstalatie te staan. Dus ik bellen met de spoed dienst. Morgen voor 12 uur zijn ze er. Maar helaas ik bellen maar het was niet door gekomen en ze gingen gelijk bellen.
Belt Enexis mij ineens on het te maken terwijl het de binneninstalatie was na weer wat telefoontjes hebben ze maar een extern bedrijf gebeld die gelijk kon komen. Helaas gaat het niet soepel

Zie eerdere toelichting

De montage

Antoon Geerts

De service is bijzonder slecht:wachttijd levering :ong. 3 maanden,prijsindicatie van essent is veel lager als uiteindelijke offerte,dag na levering omvormer al kapot, na talloze telefoontjes... De service is bijzonder slecht:wachttijd levering :ong. 3 maanden,prijsindicatie van essent is veel lager als uiteindelijke offerte,dag na levering omvormer al kapot, na talloze telefoontjes afspraak voor vervanging na 3 weken, op dag van afspraak plotsklaps de telefoon: sorry het gaat niet lukken, ik ga u nog bellen voor een nieuwe afspraak.De volgende dag nieuwe afspraak gemaakt:over een week komen.Afwachten maar!!!!! Dus inderdaad de zonnepanelen liggen er dan 4 weken in de volle zon, maar ze hebben nog niets opgeleverd. Bedankt!!!!

Omdat er een samenwerkingsverband was met Essent verwachtte ik een hoge mate van betrouwbaarheid, maar helaas.

Wat viel u in positieve zin op?

Allen de feitelijke plaatsing van de panelen.

Zeer klantvriendelijke medewerkers

Installatie

Zeer tevreden over het plaatsen en verdere afhandeling van het afgesprokene

Wat viel u in positieve zin op?

het korrekt nakomen van de afspraken

Mevr.A.E.A.Poot-Hendriks

Goed contact afspraken komen ze na vriendelijkheid zeer goed

contact met essent zeer snel contact met Kemkens mail contact en telefonisch alles liep op rolletjes vond ik

Wat viel u in positieve zin op?

alles wat ik ook prettig was dat ze foto's hebben genomen hoe de zonnepanelen lagen omdat ik niet vanwege mijn handicap met mijn rolstoel het dak niet op kan Dus een tevreden klant

Prettig contact; snelle plaatsing (in 1 ochtend)

Via gezamenlijke aanbieding met Essent. Dat ging gemakkelijk.

Wat viel u in positieve zin op?

Eigenlijk alles wel; tot nu toe zeer tevreden

Omdat wij tevreden zijn hoe alles is verlopen

Is via Essent gegaan

De installatie

JHJ van der Els

Goede uitleg en info. Helderheid in de offerte. Afspraken worden nagekomen.
Het bedrijf komt betrouwbaar over.

De afspraken die gemaakt zijn, waren duidelijk en zijn nagekomen.
De installatie verliep vlot en zonder schade, wat ook prettig is.

Wat viel u in positieve zin op?

Het contact met de medewerker van Kemkens
Ook de installatie en de vakkennis van de monteurs