Installatie is prima verzorgd door vriendelijke monteurs. Alles goed verzorgd, tot en met opruimen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Keuze bij Essent gemaakt, duidelijke informatie

Wat viel u in positieve zin op?

Werkwijze, snelheid en het opgeruimd achterlaten van de werkplek.

DG van Hoeven

Het is uiteindelijk netjes opgelost, maar de professionaliteit van de organisatie was voor ons niet overtuigend.

Het overleg met Bob Gulpen

m. oostermeijer

Technisch prima; administratief aan de zwakke kant.

Aanbod via essent gekregen, deze reageerden uitstekend.

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie en oplevering waren uitstekend. Uitvoering gedaan ingehuurde technici.

vd Broek

Wij hebben niks aan- of op te merken aan de montage of de werking van de zonnepanelen, maar wel over de gehele communicatie rondom. Als we (n.a.v. onze klacht) verder niet zo goed waren... Wij hebben niks aan- of op te merken aan de montage of de werking van de zonnepanelen, maar wel over de gehele communicatie rondom. Als we (n.a.v. onze klacht) verder niet zo goed waren begeleid/geholpen door een manager was het cijfer op een 6 a 7 gekomen, maar nu schalen we het op naar een 8

Wat viel u in positieve zin op?

het plaatsen van de panelen

Service en kwaliteit uitstekend.

Garantie montage echt alles is uitstekend/

service gericht kemkens solar maar je krijgt heel veel andere mensen aan de telefoon voordat je kemkens solar aan de lijn krijgt eerst kemkens montage daarna kemkens instalaties enzo.

Wat viel u in positieve zin op?

de installatie van de panelen

De zonnepanelen zijn mooi en goed , maar de service is zeer slecht.

De eerste keer hadden de monteurs niet de juiste spullen bij. Ik moest er zelf herhaaldelijk achteraan en werd telefonisch niet altijd correct te woord gestaan.
Na twee afspraken waarbij er...
Na twee afspraken waarbij er telkens iemand thuis aanwezig moest zijn en waarbij men twee keer niet is komen opdagen: EINDELIJK GELUKT

Weinig!

Herman de Jong

Tot op dit moment is het allemaal verlopen zoals ik het had verwacht en heb vertrouwen in het bedrijf voor de toekomst. Ik ga er dan ook vanuit dat alles ook het papierwerk voor de teruggave van de... Tot op dit moment is het allemaal verlopen zoals ik het had verwacht en heb vertrouwen in het bedrijf voor de toekomst. Ik ga er dan ook vanuit dat alles ook het papierwerk voor de teruggave van de BTW perfect zal worden afgewerkt. Dat is voor mij de reden om Kemkens aan te raden.

Na enkele gesprekken zijn we snel tot elkaar gekomen.

Bijna alles

Allard

Prima afhandeling en goede communicatie

ik heb niet meer gedaan dan de aanvraag

Eli de Rooij

Tevreden zoals de installatie is verlopen.

Bestelling is vlot vrrlopen

Eigenlijk alles