Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

Denise

Na een kleine fout in de offerte, moesten ze een keer terugkomen om de pomp te installeren. Dit kon meteen de week later, heel fijn

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goede prijs, goede service, snelle communicatie

Snel en betrouwbaar

Weet nierbekken snel iets
We zijn snel en goed geholpen

X

Duidelijke uitleg bij het eerste huisbezoek of het allemaal mogelijk is en nette installatie op de dag dat ze de nieuwe ketel kwamen hangen. Vriendelijk personeel.

Anja Van den beemd

Er word netjes en snel gewerkt.

Goede voorlichting. Er word netjes gewerkt.

wim de groot

Goeie service

SterSterSterLege sterLege ster

Snel handelen

De monteurs hun rommel op te laten ruimen
Goede uitleg en een nette offerte. Snel handelen.

SterSterLege sterLege sterLege ster

De uitleg had naar mijn idee veel beter gekund. ben de uitleg die ik kreeg al bijna weer kwijt maar dat zal ook aan mijn leeftijd (79) liggen denk ik. De uitleg in de folder vind ik ook al niet zo duidelijk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Houd rekening met mensen die al een hoge leeftijd hebben bereikt.
Op dit moment nog geen aanbevelingen, waarom niet ? omdat het nog veel te kort is dat ik de nieuwe ketel heb.

J.van Toor

Vlotte service

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Neem de tijd voorc de klus communiceer met de klant kom afdpraken na Stuur niet meef mensen dan fid samen dd klus moeten klaren
Ik xou het plaatsen van een nieuwe ketel niet adviseren omdat wij het als zeer vervelend en haastklus hebben ervaren

Jos Engelen

de snelle levering en klantvriendelijkheid van het personeel

meer uitleg geven over de thermostaat
goede voorlichting en snelle levering. Klantvriendelijk personeel

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes op tijd en snel klaar.

Ga zo door

nee
fijne mensen, snelle service en goede prijs

Harrold Riley

SterSterHalve sterLege sterLege ster

de mensen die het kwamen instaleren. Ze waren goed in het uitleggen en duidelijk. Maar degene die kwam voor het adviseren was heel slecht. Niet uitgelegd over de balken en plank die de monteurs op de dag van installeren Nodig hadden. Super slecht! We moesten hals over kop de balken en de plank gaan kopen bij Karwei. Anders hadden ze de ketel niet geïnstalleerd .

ik wil het wel doen. Als jullie de offerte en aanschaf beter uitleggen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Als er adviseur naar de klanten gaat. Duidelijke afspraken maken. B.v. als er dingen aangeschaft moet worden. Bij ons was het heel irritant . Best veel spanningen.

Professioneel bedrijf

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen tevreden zoals alles gegaan is.
Heel goed en snel geholpen, en netjes werk geleverd.

Kemkens CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

Snel en betrouwbaar

Weet nierbekken snel iets
We zijn snel en goed geholpen

Anja Van den beemd

Er word netjes en snel gewerkt.

Goede voorlichting. Er word netjes gewerkt.

wim de groot

Goeie service

SterSterSterLege sterLege ster

Snel handelen

De monteurs hun rommel op te laten ruimen
Goede uitleg en een nette offerte. Snel handelen.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Houd rekening met mensen die al een hoge leeftijd hebben bereikt.

J.van Toor

de snelle levering en klantvriendelijkheid van het personeel

meer uitleg geven over de thermostaat
goede voorlichting en snelle levering. Klantvriendelijk personeel

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes op tijd en snel klaar.

Ga zo door

nee
fijne mensen, snelle service en goede prijs

Harrold Riley

SterSterHalve sterLege sterLege ster

ik wil het wel doen. Als jullie de offerte en aanschaf beter uitleggen.

Professioneel bedrijf

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen tevreden zoals alles gegaan is.
Heel goed en snel geholpen, en netjes werk geleverd.

Kemkens CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10