Kish.nl

Ester ten Den

Hans

Horloge besteld en net als levering van eerdere bestelling bij plaatselijke juwelier duurde het een aantal weken eer het klokje er was, maar het is er! :-)

Peter

Makkelijk bestellen een snelle levering!

Brigit

Slecht product en geen garantie!
Slecht product en geen garantie!
Ik heb een paar maanden geleden een horlogeband gekocht met klittenband, maar deze is nu al niet meer te gebruiken. De 'stof' waaraan de haakjes moeten vastgrijpen is helemaal omhoog/los gekomen.
Per email werd me gezegd: "Hoe snel een band slijt, hangt samen met de intensiteit waarmee je het horloge draagt en hoe zuinig je ermee omspringt. Bij normaal gebruik gaat het gros van de banden 1 tot 2 jaar mee, maar vaak nog veel langer. In de praktijk kan het echter ook voorkomen dat een horlogeband binnen een maand kapotgaat".
Mijn zoon doet hem voornamelijk af als hij gaat slapen, onder de douche gaan en regelmatig bij het avondeten. Lijkt me 'normaal gebruik'. Maar toch geen garantie. Jammer.

Assink

Veel keus, gunstig geprijsd

Robin

Prima.
Allen terugsturen vanuit buitenland is erg duur. Moet je rekening mee houden.

la

Makkelijk terugsturen alleen jammer dat je dit zelf moet betalen. Ook krijg je niet je volledige geld terug ook deze verzendkosten moet je betalen. Ik ga niks meer bestellen bij dit bedrijf. heeft... Makkelijk terugsturen alleen jammer dat je dit zelf moet betalen. Ook krijg je niet je volledige geld terug ook deze verzendkosten moet je betalen. Ik ga niks meer bestellen bij dit bedrijf. heeft me bijna 10 euro gekost.