Heer van Der Burg
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Product of service:
- kliklijsten
97% beveelt Kliklijstenwebshop.nl aan!
Eerste keer
Zeer Goed
Zeer goed. Netjes bezorgd binnen een paar dagen en een mooie lijst
Mooie aanbieding, en je krijgt wat je besteld
Prima. Mooi geregeld.
Verschrikkelijk amateuristisch, goedkoop is duurkoop
snel en netjes bezorgd
Op 7 december een bestelling geplaatst, maar op 26 december nog niet ontvangen.
Super goed !
goed, komen na wat ze beloven
Kliklijstenwebshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kliklijstenwebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie aanbieding, en je krijgt wat je besteld
Prima. Mooi geregeld.
Verschrikkelijk amateuristisch, goedkoop is duurkoop
snel en netjes bezorgd
Op 7 december een bestelling geplaatst, maar op 26 december nog niet ontvangen.
Super goed !
goed, komen na wat ze beloven