Dirk Van hal

Zeer goede ervaring

zeer duidelijk en snelle levering en zeer goed verpakt

Je wordt netjes gebeld als iets niet op voorraad is en er wordt en goed alternatief aangeboden.

Dennis Voshart

Prima service en snelle levering

Snelle persoonlijke service en levering.

Als ik 3 lijsten bestel let er dan op dat er 3 dezelfde worden geleverd. Nu zit ik met 2 matte en 1 glimmende. Vind ik jammer want ik had liever 3 matte gehad.

Late levering.

Bas

Mooie A3 kliklijst voor een mooie prijs.

Prijs

Website mag wat meer uitstraling hebben

Trudie Dütting-Abeelen

Dit is onze eerste ervaring en zal zeker niet de laatste zijn!! dus GOED!!!

goede prijs en kwaliteits-verhouding.

Ik vond het zoeken op de web-site niet altijd overzichtelijk,( terwijl ik toch goed kan zoeken), misschien iets gebruiks"makkelijker "of overzichtelijker maken!!

Uitstekend; om 10.00 uur besteld en kon de bestelling vanaf 13.00 uur al ophalen.

Ondanks dat het een webshop is, kan je ook aangeven, dat je de bestelde artikelen komt ophalen.
Je krijgt snel na je bestelling een mailbericht, waarin wordt aangeven, wanneer de artikelen klaarliggen om opgehaald te worden.

VVE slinge/ goudestein

Positief vanaf het moment op de site tot aan de aflevering

gewoon doen wat beloofd wordt, makkelijk bestelgemak en snelle levering per GLS

heb ik niet

Gooische HC

Snelle service en makkelijke site!

Eerste wat in me opkomt: Teleurstelling over niet meer te leveren lijsten

Het nabellen.

Veranderen product in catalogus is erg onhandig voor mij als klant.
Eerste (kleinere) bestelling was bedoeld om te kijken of de lijsten me bevielen.
Nu ik een veel grotere hoeveelheid...
Veranderen product in catalogus is erg onhandig voor mij als klant.
Nu ik een veel grotere hoeveelheid wilde bestellen weet ik nog steeds niet of de (nieuwe) lijsten me bevallen.
Ik zie met vrees uit naar de levering ervan.

Tweede punt is levering door DHL.
Ik krijg bericht waar mijn bestelling zich bevindt, maar niet hoe laat ik die -bij benadering- kan verwachten. Ben ik de hele dag aan huis gekluisterd. (Bij PostNL staat er een tijd bij van levering).