Exact manon

ook bij niet op voorraad, keurig een melding ontvangen

nee

Wil Houtermans

Had twee lijsten besteld on line. Werd teruggebeld dat levertijd 3-4weken bedroeg. Maar men had een custommade oplossing die precies was wat ik nodig had en die binnen 2 dagen bij mij kon zijn.... Had twee lijsten besteld on line. Werd teruggebeld dat levertijd 3-4weken bedroeg. Maar men had een custommade oplossing die precies was wat ik nodig had en die binnen 2 dagen bij mij kon zijn. Bleek allemaal precies te kloppen.

Klantgerichtheid, snelheid, mooi product

zernike college

Het is de eerste keer dat we wat bij het bedrijf bestellen, maar als we weer iets nodig zijn dan weet ik het bedrijf te vinden.

fijn dat er mee gedacht wordt.
erg plezierig

bij een grotere afname korting

Enjoytoday

Zeer positief

Denkt mee met de klant om snel een oplossing te vinden.

Snel geleverd, betaling op rekening mogelijk. Vriendelijke helpdesk.

nvt

Menlo

MIjn ervaring is zeer positief

MIjn ervaring is zeer positief

Geweldig. Was allang op zoek naar een lijst van een bepaald formaat. De lijst werd op tijd geleverd en niet duur!

Alle formaten lijsten zijn aanwezig en ze zijn niet duur, alleen de Ikea komt qua prijs in de buurt maar daar moet je dan helemaal heen. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

geen!

AdM

Goede kwaliteit en snelle levering goede informatie over de voortgang op de mail.vervolg bestelling gedaan.

Prima service, vriendelijke medewerkers, snelle levering.

Prima service, vriendelijke medewerkers, snelle levering.

Kolk

Snelle service, duidelijk vormgegeven site. Prima ervaring tot nog toe!

Snelle service, duidelijk vormgegeven site. Prima ervaring tot nog toe!