Ze hebben alles

De Ervaring was uitstekend

Snel handelen was sterke punt , binnen een uurtje een compleet Kostuum gereed

Ineke

Super geholpen

Snel en goed geholpen

Toga besteld via internet wat niet helemaal lukte. Met een telefoontje was het geregeld. Alles op tijd bezorgd inclusief alles voor het terugsturen van de toga. Top service!

Snelle service

Prima, misschien iets sneller reageren op email

Caroline

Dit is de leukste winkel die ik ken, een schatkamer vol verrassingen. Onlangs probeerde ik iets te krijgen van soortgelijke winkels in Amsterdam maar jullie stijgen hier mijlenver bovenuit, zowel... Dit is de leukste winkel die ik ken, een schatkamer vol verrassingen. Onlangs probeerde ik iets te krijgen van soortgelijke winkels in Amsterdam maar jullie stijgen hier mijlenver bovenuit, zowel qua service als assortiment. En tegen betere prijzen! Houden zo!

Jullie behuizing. Alhoewel heel gezellig voelt het erg benauwd en vol, en ook de toegang tot de winkel via de steile trap is een minpunt.m: Moeilijk/gevaarlijk voor mensen met fysieke beperking,... Jullie behuizing. Alhoewel heel gezellig voelt het erg benauwd en vol, en ook de toegang tot de winkel via de steile trap is een minpunt.m: Moeilijk/gevaarlijk voor mensen met fysieke beperking, kleine kinderen etc.

Reint

Prima service en erg gezellig

Van Zanden

Een super bedrijf. Voor elk wat wils en een vakkundig advies.

Aardig. Vakkundig. Een geweldige service. Enz.

Trouwerij geslaagd!

Perfekte pakken, aangepast op de juiste lengte. Alles top

Goede kennis over de verschillende stijlen op een trouwerij, goed advies over maten

Ga zo verder

Bernadet Lucht