Speeltuin "Gewoon Buiten"
- Makkelijke verzending
- Product of service:
- De luxe koe
Goede qualiteit pakken
Uitstekend geholpen met de huur van een mooie smoking!
Jacquet en smoking gehuurd: Super, Kon niet beter!
Aanrader!
Uitstekend.
Top! Denken mee, zijn flexibel en vriendelijk!
Snel, netjes en makkelijk.
Vriendelijk, en op tijd geleverd
Top bedrijf!
top services, alles op orde !
Prima. Leuk.
Prettig
erg goed denken mee en komen met goede oplossingen
Heel klant vriendelijk
Kostuumhuis Kalf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kostuumhuis Kalf heeft de volgende resultaten bereikt:
Kostuumhuis Kalf
Herenweg 2A
8023DA Zwolle
Goede qualiteit pakken
Uitstekend geholpen met de huur van een mooie smoking!
Jacquet en smoking gehuurd: Super, Kon niet beter!
Aanrader!
Uitstekend.
Top! Denken mee, zijn flexibel en vriendelijk!
Snel, netjes en makkelijk.
Vriendelijk, en op tijd geleverd
Top bedrijf!
top services, alles op orde !
Prima. Leuk.
Prettig