Fam. van Oorschot
- After sales
- -1
- Informatie op de website
- 4
93% beveelt Kunstplantenwebwinkel.nl aan!
Bestelling conform de afspraak geleverd
goed
prima afhandelingen
Prima bedrijf..Eerste keer besteld. Kwam keurig netjes verpakt binnen en op tijd..
Prima ervaring
erg goed en vriendelijk aan de telefoon
Mooie webwinkel met veel keuze voor ieders portemonnee
Top snel top kwaluteit
Was erg vriendelijk
Kunstplantenwebwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kunstplantenwebwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kunstplantenwebwinkel.nl