T. van Sonsbeek
- Product of service:
- Schilderij
Mooie schilderijen voor een mooie prijs. Goede service
Mooie schilderijen en voor iedereen wat wils.
Bedrijf is makkelijk telefonisch bereikbaar en personeelslid is uitermate vriendelijk
Makkelijk bestelproces. Tussen bestelling en levering verder geen communicatie meer
Wij hebben eerst de winkel bezocht en het schilderij de herfstwandeling gezien! De verkoper adviseerde ons over hoe verder! Eenmaal thuis, via de website bestelt en zijn er erg blij mee! Het is keurig verpakt aangekomen.
In een woord;GEWELDIG
goede servies
Levering binnen 5 weken en goede kwaliteit
Zeer goede service
Het is nu 6 weken geleden dat wij het, door JP geschilderde schilderij ‘gele zonnestralen, moeder en kind’ hebben ontvangen. Wat een prachtig schilderij, het lijkt met de dag nog mooier te worden. Ontzettend bedankt voor het heerlijke gevoel dat we iedere dag ervaren.
Schilderij geheel volgens verwachting, heel mooi.
Duidelijke website, grote hoeveelheid schilderijen.
Kunst Voor In Huis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kunst Voor In Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Kunst Voor In Huis
Boschdijk 233
5612HC Eindhoven
Mooie schilderijen voor een mooie prijs. Goede service
Mooie schilderijen en voor iedereen wat wils.
In een woord;GEWELDIG
goede servies
Levering binnen 5 weken en goede kwaliteit
Zeer goede service
Schilderij geheel volgens verwachting, heel mooi.
Duidelijke website, grote hoeveelheid schilderijen.
Kunst Voor In Huis heeft de volgende resultaten bereikt:
Kunst Voor In Huis