Voor de eerste keer een bestelling geplaatst voor een schilderij.
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst voor een schilderij.
Vrij spannend in het begin en voornamelijk benieuwd naar het resultaat. Schilderij van uitstekende kwaliteit en staat prachtig in ons interieur.

We hebben on-line een schilderij gekocht.Het werd allemaal keurig verzorgd en netjes thuis afgeleverd.Het lijkt ons aan te bevelen een korte toelichting van de schilder bij te voegen.

Mooi resultaat

Margriet

Na lang speuren op het web naar een geschikt schilderij voor mijn opnieuw gekleurde huiskamerwand kwam ik bij Kunstvoorinhuis.nl terecht. Het was zelfs moeilijk een keuze te maken omdat er uit veel... Na lang speuren op het web naar een geschikt schilderij voor mijn opnieuw gekleurde huiskamerwand kwam ik bij Kunstvoorinhuis.nl terecht. Het was zelfs moeilijk een keuze te maken omdat er uit veel mooie schilderijen te kiezen is. Na
veel bezoekjes aan deze site besloot ik de Muchacha de Espalda van Dali aan te schaffen. Tussentijds krijg je een foto toegestuurd waarop te zien is hoe het schilderij wordt en je kunt je eventuele wensen aangeven voor het eindresultaat. Als het klaar is krijg je weer een foto en dan geef je je toestemming tot verzenden. Sinds drie dagen hang het bij mij aan de
muur en ik kan m'n ogen er niet vanaf houden zo mooi vind ik het. Het heeft niet helemaal de exacte kleuren als het
origineel maar dat kan ook niet. Als ik dit schilderij had gezien zonde de echte van Dali, dan had ik het ook gekocht.
Olieverf op Canvas en alles heel goed geregeld en verzorgd. Een aankoop tegen redelijk prijs waar ik nog jaren van hoop te
genieten. Kunst voor in huis is een aanrader.

Wij zijn erg tevreden ! Blij met ons mooie schilderij en de manier waarop onze bestelling werd afgehandeld.

Veel keuze, goede website, levering kon beter.

D de Longte

Mooi schilderij tegwn prima prijs maar levertijd was drama: dik 2 mnd ipv 10 dgn tot 3 wkn en tussentijdse loze beloften en soms helemaal geen antwoord op mn mail over waar mn bestelde schilderij... Mooi schilderij tegwn prima prijs maar levertijd was drama: dik 2 mnd ipv 10 dgn tot 3 wkn en tussentijdse loze beloften en soms helemaal geen antwoord op mn mail over waar mn bestelde schilderij bleef. 1x maar nooit meer....

v. putten

De afbeelding is een pronkstuk aan de muur en ik ben er blij mee
De afbeelding is een pronkstuk aan de muur en ik ben er blij mee
De verpakking zat een gat in en vreesde met grote vreze dat het kunststuk beschadigd zou zijn maar het gat zat van het kunststuk gelukkig aan de achterkant anders was er schade geweest