Pavlova

Heb een goede ervaring en daarom zal ik dit bedrijf aanraden aan iedereen die van kunst in huis houdt

Morren Herman

Heel vriendelijke ontvangst ter plaatse in Eindhoven en vlotte afhandeling van onze bestelling.
Heel goede service toen bleek dat het koerierbedrijf ons schilderij kwijt was.

Cindy Bakels

Ik ben echt enorm tevreden. Ik had een doek gezien op de website en had er nog enkele vragen over. Ik werd erg vriendelijk en vakkundig te woord gestaan aan de telefoon. Ook de levering ging snel.... Ik ben echt enorm tevreden. Ik had een doek gezien op de website en had er nog enkele vragen over. Ik werd erg vriendelijk en vakkundig te woord gestaan aan de telefoon. Ook de levering ging snel. Ik heb het zelfs voor kerst nog ontvangen! Het is het mooiste en grootste kado onder de boom dit jaar. :-) Bedankt Kunst voor in huis! Fijne feestdagen en zeker weten: tot een volgende bestelling!

Max

Vandaag heb ik mijn schilderij The  Godfather ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, al lijkt het wel iets donkerder dan het origineel.

Gr. Max

Karin

Wij zijn ontzettend blij met onze bestelde schilderijen. Kunst voor in huis heeft de schilderijen ontzettend snel geleverd. Kundig verpakt zodat ze tijdens transport niet konden beschadigen. De... Wij zijn ontzettend blij met onze bestelde schilderijen. Kunst voor in huis heeft de schilderijen ontzettend snel geleverd. Kundig verpakt zodat ze tijdens transport niet konden beschadigen. De kleuren en kwaliteit van de schilderijen zijn ook prachtig. Hier gaan we zeker nog vaker gebruik van maken!

Jeanella Heusschen

Ruim een maand geleden het schilderij ''voor een beter leven'' besteld.
Het duurde iets langer dan de beloofde levertijd, maar het resultaat mag er zijn.
Het hangt mooi boven de...
Ruim een maand geleden het schilderij ''voor een beter leven'' besteld.
Het hangt mooi boven de eettafel, zodat we er elke dag van kunnen genieten.

MVG
Jeanella

Afgelopen Maandag mijn 2 schilderijen ontvangen. Zeer tevreden over het resultaat, alleen de levertijd was iets aan de lange kant.
Kortom een prima partij om een schilderij bij te kopen.

Reactie Kunstvoorinhuis.nl:

Onze schilderijen worden in opdracht gemaakt door erkende schilderkunstenaars met olieverf op schilders canvas of linnen en wij streven erna om binnen drie weken te leveren. Soms als het schilderij... Onze schilderijen worden in opdracht gemaakt door erkende schilderkunstenaars met olieverf op schilders canvas of linnen en wij streven erna om binnen drie weken te leveren. Soms als het schilderij zeer dik geschilderd is, duurt het enkele dagen langer om te drogen. Bedankt voor uw positieve review.

Marian Verlaer-van Zeist

Op de website van Kunstvoorinhuis vond ik verschillende prachtige schilderijen. Ik kon geen keuze maken. Toen heb ik gebeld en ik kon beide werken in levende lijve zien in hun atelier in... Op de website van Kunstvoorinhuis vond ik verschillende prachtige schilderijen. Ik kon geen keuze maken. Toen heb ik gebeld en ik kon beide werken in levende lijve zien in hun atelier in Eindhoven. De ontvangst daar was erg prettig en de service echt goed. De verkoper nam echt de tijd om mij te helpen met mijn keuze en stelde voor om de werken in mijn woning te bekijken om de keuze te vergemakkelijken. Zo gezegd , zo gedaan. Er hangt nu een pracht van een schilderij.
Bedankt voor de ruimte en advies die jullie mij gegeven hebben voor mijn keuze.

Vriendelijke groet,

Hanneke Verhaegh-Van den Bosch

Heel tevreden over uitleg en klantvriendelijkheid, ook telefonisch goed bereikbaar.Het schilderij is erg mooi gemaakt,complimenten hiervoor!

Jani wally

We hebben nu 3 olieverf schilderijen gekocht bij Kunstvoorinhuis.nl en zijn erg tevreden!
De site is overzichtelijk, groot assortiment en je kunt ieder formaat bestellen dat je zelf wilt! Je wordt goed geïnformeerd over het hele bestelproces en de schilderijen zijn prachtig. Levering op zaterdag was een uitkomst omdat we beide werken.