Goede services en leverdienst

Ik heb 2 verschillende schilderijen besteld en goed ontvangen. Bij de laatste bestelling was tijdens het transport een flinke beschadiging opgelopen. Dit werd keurig en snel verholpen. Binnen een... Ik heb 2 verschillende schilderijen besteld en goed ontvangen. Bij de laatste bestelling was tijdens het transport een flinke beschadiging opgelopen. Dit werd keurig en snel verholpen. Binnen een paar weken hadden we opnieuw het schilderij in huis. Vriendelijke groet, Lucia

Anoniem Tonny

Wij zijn heel netjes geholpen omdat we een schilderij met een andere afmeting wilde hebben met een af beelding die al bestaand was . Is op onze wensen aan gepast

Rene vd Kerkhof

Fijn bedrijf waarin de klant echt centraal staat. Ze nemen de tijd voor je en wat ze beloven voeren ze perfect uit.

Peter Janson

Uiteindelijk zeer tevreden.

Elisa

Tot nu toe goed, maar heb nog niks ontvangen

Hans Koster

Reactie Kunstvoorinhuis.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij leveren nu ook op zaterdag of avonds tussen 18:00 en 21:00 uur.
Kunstvoorinhuis.nl

Correct en vriendelijk

Dimphi

Ik heb het schilderij, COLORIDO, zojuist uitgepakt en opgehangen. We zijn er erg blij mee. Het ziet er nog mooier uit dan dat we hadden verwacht. Het geeft zoveel meer uitstraling dat het echt met... Ik heb het schilderij, COLORIDO, zojuist uitgepakt en opgehangen. We zijn er erg blij mee. Het ziet er nog mooier uit dan dat we hadden verwacht. Het geeft zoveel meer uitstraling dat het echt met olieverf is geschilderd. Ook het relief in het schilderij is prachtig. Het ziet er authentiek en warm uit.

Goede service, niks op aan te merken.