Rosalie Van Tilborg

Ervaring met dit bedrijf is top. Eerste bestelling, helaas te grote lampen besteld. Pakje zelf op de post gedaan. Bij ontvangst gelijk geld retour gestort. Nieuwe bestelling ook gelijk ingevoerd en... Ervaring met dit bedrijf is top. Eerste bestelling, helaas te grote lampen besteld. Pakje zelf op de post gedaan. Bij ontvangst gelijk geld retour gestort. Nieuwe bestelling ook gelijk ingevoerd en ontvangen. Dus totaal geen klagen, mooie lampen, duidelijke site đź‘Śđź‘Ś

De lampen supergoed verpakt, ook belangrijk. Ipv dozen die beschadigd aankomen.

snelle levering, goed verpakt en zoals voorbeeld

Guido

Een zeer goede en snelle service .
De bestelde producten zijn goed en zoals omschreven.

Communicatie tussen bedrijf en klant is zeer goed .

I.Kentie

Toegankelijk bedrijf, geen poespas.
Duidelijk info op de site

Geen opvallende sterke punten, het gehele proces is een goed geolied proces.

Ik zou het niet weten.

Martin oldenburger

Snelle levering en goede kwaliteits lampen. Alles is netjes ingepakt met plastic. En de prijs kwaliteit is ook erg netjes. Ik ben zeer tevreden als klant. M.v.g Martin oldenburger

Hans van Kouwen

Producten voldoen aan de op de website aangegeven specificaties. Prijs/kwaliteit is goed. De toezegging van “ binnen 48 uur leveren” werd niet nagekomen. Ik had eigenlijk al moeite met die 48 uur,... Producten voldoen aan de op de website aangegeven specificaties. Prijs/kwaliteit is goed. De toezegging van “ binnen 48 uur leveren” werd niet nagekomen. Ik had eigenlijk al moeite met die 48 uur, terwijl veel webshops 24 uur aanhouden en dat ook nakomen. De feitelijke levertijd was echter vele malen langer. Op dinsdagavond besteld, levering de maandag daaropvolgend. Voor mij onacceptabel. Ik kon hierdoor mijn project niet op tijd opleveren.

Levering is conform specificaties

Levertijd onacceptabel lang. Geen toelichting waarom het zo lang duurde. Ik zal niet meer kopen bij deze webwinkel.

Reactie Lampenlichtshop.nl:

Goedemorgen Hans,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben zojuist even contact gehad en toelichting gegeven over het verloop van deze order.
Helaas is het een samenloop van...
Goedemorgen Hans,
Hartelijk dank voor de review.
Helaas is het een samenloop van omstandigheden geweest waardoor deze order later is geleverd dan normaal.
In ieder geval onze excuses voor de gang van zaken en wellicht toch graag tot een volgende bestelling!
Linsey

C. Draaisma

Goede concurerende prijzen

Snelle levering, producten zoals besteld.

Hier en daar krassen op de lampen waarvan 1 best erg.

Prima produkt. Maar zeer lange levertijd

Toby

Erg blij met de service. Bestelling werd direct geleverd. Helaas bleek er door de verzending een aantal lampen kapot. Na mailcontact werd er direct vervangende lampen verzonden. Top!

Goede klantenservice

Tom Eerdekens

Een zeer duidelijke en gemakkelijk hanteerbare website. Snelle service .