Ik kreeg de verkeerde lamp opgestuurd. Deze willen ze ophalen en sturen ze een nieuwe. Opzich fijn alleen moet je dan de hele dag thuis zijn en dat is niet haalbaar wanneer je fulltime werkt.

Nee.

Goed spul opsturen.

nvt

Niet lang gewacht op de bestelling

Stan

Mijn lamp hangt scheef (is uit balans) en ik heb nog geen reactie gehad op mijn email. Ik vind dit erg jammer.

Product was goed verpakt in noppenfolie.

Klantenservice mag beter bereikbaar zijn.

Reactie Lampenlichtshop.nl:

Hartelijk dank voor de review.
Wij proberen al enige tijd contact te zoeken maar helaas nog steeds zonder succes.
Zou u wellicht even contact met ons op kunnen...
Hartelijk dank voor de review.
Zou u wellicht even contact met ons op kunnen nemen?
Dan kunnen we alsnog tot een passende oplossing proberen te komen.
Alvast bedankt en ik hoor graag van u.
Linsey

Duidelijk en simpel te benaderen

Peters

Omslachtige afhandeling van de retourzending( kosten € 9,94 zelf betaald incl doos en franko) met heel veel voorwaarden.
In vergelijking met andere leveranciers hoort deze onder de categorie "...
In vergelijking met andere leveranciers hoort deze onder de categorie " afleggers".
Ondanks dat dit product duur was aangeschaft om garantie op kwaliteit te krijgen functioneerde deze geheel niet en het instellen niet gebruiksvriendelijk.

Advies werd gegeven door een doorgeefluik.

Reactie Lampenlichtshop.nl:

Hartelijk dank voor de review.
Wij proberen al enige tijd contact te zoeken maar tot op heden helaas nog steeds zonder succes.
Zou u wellicht even contact met ons op kunnen...
Hartelijk dank voor de review.
Zou u wellicht even contact met ons op kunnen nemen?
Alvast bedankt en wij horen uiteraard graag van u.
Linsey

Stefanie

De producten die ik heb besteld zijn snel en zorgvuldig geleverd. Ik had al een tijdje naar de juiste verlichting gezocht en vond dit bij jullie. Het is een overzichtelijke site en niet onbelangrijk... De producten die ik heb besteld zijn snel en zorgvuldig geleverd. Ik had al een tijdje naar de juiste verlichting gezocht en vond dit bij jullie. Het is een overzichtelijke site en niet onbelangrijk met een aantrekkelijke prijs. Ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen.

Overzichtelijke site
Prijs - kwaliteit
Uitgebreid assortiment

Snelle service, goede kwaliteit. Afbeelding klopt met de werkelijkheid

Snellere levering dan verwacht!

T.versteeg

Zeer positief, goed snel en fijn geholpen.

Ja, 1 lamp kapot foto gemaild andere dag nieuwe in huis

Ging bij ons perfect

Richard Bont

Goede en snelle levering

Led dimmer stekker besteld, juiste vermelding op het artikel wat de specificaties betreft, zeer belangrijk