Uitstekend

Het enige min puntje is, dat op de website staat voor 14 uur besteld de volgende dag in huis.

Jasper Kuster

1e bestelling ging goed en netjes geleverd! 2e bestelling zou vorige week woensdag geleverd worden,ze zijn aan de deur geweest,niet afgegeven bij de buren waar ik er zat van heb in de woonwijk,en... 1e bestelling ging goed en netjes geleverd! 2e bestelling zou vorige week woensdag geleverd worden,ze zijn aan de deur geweest,niet afgegeven bij de buren waar ik er zat van heb in de woonwijk,en nu maandag nog steeds niks ontvangen heb!!! Niks meer van gehoord, het zou in Veenendaal staan! Ik donderdags gebeld en zouden het opnieuw opsturen! Hiervan nog steeds niks gehoord!!! Niet blij mee.

Mooie spullen

De bezorging!!!

Reactie Lampenlichtshop.nl:

Goedemorgen Jasper,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben geprobeerd contact te zoeken maar tot op heden helaas zonder succes.
Heeft u de lampen inmiddels wel ontvangen?
Anders...
Goedemorgen Jasper,
Hartelijk dank voor de review.
Wij hebben geprobeerd contact te zoeken maar tot op heden helaas zonder succes.
Heeft u de lampen inmiddels wel ontvangen?
Anders zouden we uiteraard willen vragen om even telefonisch contact met ons op te nemen.
Alvast bedankt!
Linsey
Goodstore

Prima, de gekochte spullen zijn snel geleverd.

Leon Coors

Goede ervaring snel en makkelijk bestellen

Duidelijke wbsite

Lavrijsen

Snelle levering. Stevig verpakt. Goede prijs!

Scherpe prijs! Snel geleverd, degelijk verpakt.

Geen op/ aanmerkingen.

Linda van der Elst

Heel goed verzorgd ingepakt en volgens afspraak bezorgd.
Top !

Bosch

Mijn ervaring met dit bedrijf is slecht. Ik kreeg de bestelling enkele dagen later dan op de website beloofd werd, en het bleken de verkeerde artikelen te zijn. Mailtje gestuurd met foto en verhaal,... Mijn ervaring met dit bedrijf is slecht. Ik kreeg de bestelling enkele dagen later dan op de website beloofd werd, en het bleken de verkeerde artikelen te zijn. Mailtje gestuurd met foto en verhaal, gevraagd of de juiste artikelen 4 weken later opgestuurd konden worden omdat we met vakantie gingen, worden de artikelen de volgende dag opgestuurd.

Nee.

Zie boven

Vriendelijke comunicatie, vlotte levering, het product voldeedt niet aan mijn wensen deze retour gestuurd, het bedrag heb ik retour gekregen,

zie boven

geen idee

Marja

Prima bedrijf!

Je wordt netjes geïnformeerd als product niet op voorraad is.