Uitstekende service, deskundig personeel - goede voorlichting en adviezen.
Gewoon een fijne zaak met kennis van zaken , denkt mee met de klant en bied een goede service .
Truus Duijnhouwer
Snelle reactie en afhandeling! Top!
Frans Jung
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen 's morgens in de winkel 's avonds wasmachine thuis gebracht en geïnstalleerd prima
P.W. Oosthoek
Goede service komen afspraak na Super.
Familie Mol
Ouderwetse service en vakmanschap. Van harte aanbevolen.
P.R. Caspers
Goed advies en serviceverlening.
M.P. de Broekert
Zeer betrokken met de situatie, waarvoor ik dit bedrijf heb benaderd en de snelle manier waarop ze de vraag hebben opgenomen.
Tom
Op basis van mond-op-mond reclame hier terechtgekomen voor reparatie. Ik ben perfect geholpen en zeer tevreden over de geleverde service. Het vertrouwen is daar ook standaard wederzijds. Een échte...Op basis van mond-op-mond reclame hier terechtgekomen voor reparatie. Ik ben perfect geholpen en zeer tevreden over de geleverde service. Het vertrouwen is daar ook standaard wederzijds. Een échte aanrader!
Ad Pals
Werd zeer goed en vakkundig geholpen, alles werd goed uitgelegd en het personeel nam de tijd voor je. De producten werden op tijd en volgens afspraak netjes gebracht en aangesloten.