Goed geholpen, meegedacht en volgens afspraak geleverd
Geweldige service en advies
Eddy de Dreu
Bij aankoop in de winkel zijn wij uitstekend geholpen. Er werd prima uitleg gegeven en veel tijd voor ons genomen. Snelle levering na onze definitieve keus. Prima service bij aflevering en wederom...Bij aankoop in de winkel zijn wij uitstekend geholpen. Er werd prima uitleg gegeven en veel tijd voor ons genomen. Snelle levering na onze definitieve keus. Prima service bij aflevering en wederom uitstekende uitleg.
We kregen een duidelijke uitleg. Service dichtbij huis geeft een gevoel van blijvende betrokkenheid, want zo is een klant geen nimmer maar een mens die betrokkenheid vraagt. Dat was er wel! Trouwens...We kregen een duidelijke uitleg. Service dichtbij huis geeft een gevoel van blijvende betrokkenheid, want zo is een klant geen nimmer maar een mens die betrokkenheid vraagt. Dat was er wel! Trouwens eigen service in huis geeft betrouwbaarheid aan van: we leveren iets, maar we blijven ook trouw!
Ria vd Berge
Heel prettig bedrijf. Aanrader
Fam. Van den Hoek
Nadat onze wasmachine in storing viel electro lamper gebeld, afspraak gemaakt voor reparatie. Bleek dat de koolborstels vervangen moesten worden, deze had de monteur ook gelijk meegenomen van...Nadat onze wasmachine in storing viel electro lamper gebeld, afspraak gemaakt voor reparatie. Bleek dat de koolborstels vervangen moesten worden, deze had de monteur ook gelijk meegenomen van de zaak dus geen onnodig heen en weer gerij. TOP !!!!