Aline
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Lamper Yerseke aan!
100% beveelt Electro World Lamper Yerseke aan!
Klantvriendelijk en hulpvaardig
afleveren televisie installeren daar moet je voor betalen. Jammer
Snel geholpen. Goede diagnose van het probleem. Nieuw onderdeel snel geplaatst. Apparaat werkt weer naar behoren.
prima bedrijf.
Eerlijk en vakkundig advies
Geweldig bedrijf,waar de service nog op 1 staat
Het is een fijne leuke dorpswinkel en met een hele goede service!
zeer goede service ,persoonlijk en ook met problemen zeer behulpzaam. Garantie beter dan de hele grote zaken(Mediamarkt enz.)
Goede winkel met prima personeel en betrouwbaar wat betreft service!
Vriendelijk en snel geholpen.
vriendelijke en behulpzaam
Hele goede service, denken echt met je mee om zo snel mogelijk een oplossing en reparatie te regelen.
Fijne mensen, Goede prima service, snelle afhandeling met een reparatie.
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Electro World Lamper Yerseke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Lamper Yerseke heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en hulpvaardig
afleveren televisie installeren daar moet je voor betalen. Jammer
prima bedrijf.
Eerlijk en vakkundig advies
Geweldig bedrijf,waar de service nog op 1 staat
Het is een fijne leuke dorpswinkel en met een hele goede service!
Goede winkel met prima personeel en betrouwbaar wat betreft service!
Vriendelijk en snel geholpen.
vriendelijke en behulpzaam
Fijne mensen, Goede prima service, snelle afhandeling met een reparatie.
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Electro World Lamper Yerseke heeft de volgende resultaten bereikt: