- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Lamper Yerseke aan!
100% beveelt Electro World Lamper Yerseke aan!
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Fijne winkel, echt 'dorps' .. ons kent ons mentaliteit dus erg prettig! Service is al jaren ontzettend goed, wij zijn zeer tevreden en kopen daar alles.. .
Je wordt eerlijk en vriendelijk geholpen. Super service
Makkelijk winkelen op het dorp, leuke mensen, super service!!
Persoonlijk, hulpvaardig, praktisch advies. Daarbij maakt het niet uit of je komt voor iets groots of kleins.
lokaal, voldoende op voorraad, snelle service
zeer postief
Het service is snel en de monteur werk goed door.
De service van Electro World Lamper vind ik zeer goed, ,, oplossingsgericht , kunnen improviseren en zijn behulpzaam, afspraken kloppen altijd. Ik ben heel tevreden .
Heel tevreden met me stofzuiger
Zeer vakkundig bedrijf
zijn geweldige mensen.en een prima sevice .
vriendelijke mensen .
Uitstekend
Electro World Lamper Yerseke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Lamper Yerseke heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Je wordt eerlijk en vriendelijk geholpen. Super service
Makkelijk winkelen op het dorp, leuke mensen, super service!!
lokaal, voldoende op voorraad, snelle service
zeer postief
Het service is snel en de monteur werk goed door.
Heel tevreden met me stofzuiger
Zeer vakkundig bedrijf
zijn geweldige mensen.en een prima sevice .
vriendelijke mensen .
Uitstekend