Chris Vandebrouck
Kwaliteit in aanbod + een goede service/uitleg bij verkoop en nabestellingen.
94% beveelt Laspartners Multiweld aan!
Prima webwinkel
Super snel geregeld! Monteur heeft prettig gecommuniceerd over gedane werkzaamheden.
Heb ons lasapparaat zelf bij jullie bezorgd en de reparatie is goed verlopen. Na de reparatie lasapparaat keurig op de zuivering bezorgd. Goede service en duidelijke communicatie.
Prima verlopen. We kunnen weer vooruit.
Snel geleverd,top kwaliteit ?
Top service
Een goed product snel en correct geleverd
Alles ging goed alleen dhl heeft een lasrol laten vallen waardoor deze nu krom is. Rol moeten richten om hem te kunnen gebruiken. Eventueel schok en val bestendiger maken voor transport. Voor de rest alles top.
Snelle en Correcte levering
????
Snel bezorgd echt top
Ik doe hobby matig wel eens wat ijzer bewerken en ook lassen, dus jaren niets en dan pak je de draad weer eens op.
Ik vind het vreemd dat de mulax lashelm met verse luchtsysteem type cx-01 opeens van 499 euro naar 971 euro is gestegen in prijs wat is hier de reden van
Alle producten zijn afzonderlijk verzonden had van mij ook in 1 keer gemogen en dan ook 1 factuur
Laspartners Multiweld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laspartners Multiweld heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima webwinkel
Prima verlopen. We kunnen weer vooruit.
Snel geleverd,top kwaliteit ?
Top service
Een goed product snel en correct geleverd