Graag nog wel het certificaat (nog) nasturen en ook de offerte t.b.v. vervanging flessenwagen.
Pawel blazewicz
Hallo, het bedrijf maakte een fout en stuurde me een product te weinig Ik schreef een bericht naar hen, en als compensatie stuurden ze me twee van dergelijke producten. Betrouwbaar bedrijf dat ik...Hallo, het bedrijf maakte een fout en stuurde me een product te weinig Ik schreef een bericht naar hen, en als compensatie stuurden ze me twee van dergelijke producten. Betrouwbaar bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel
Ed Ridderhof
Om de bereikbaarheid te verhogen een telefoniste op de vestiging aanstellen zodat je niet meer bij een ander filiaal terecht komt als je naar Barendrecht belt
Graag zou ik willen dat als ik vrijdag bestel dat dan niet de bezorging op zaterdag plaats vind, dan zijn we namelijk dicht.
Een vakkundige, flexibele en zeer behulpzame monteur.
Tim Luyken Boonstoppel Truck Service
Goede uitleg naar onze wensen,en verstand van zaken op het lasgebied.
P Maljaars
Voor iets dat in een enveloppe past, is het bezorgen wel duur, vind ik wel een nadeel. Voor de rest tevreden.
Dat wil ik wel. Keuringen zijn voor ons erg belangrijk. Zeker omdat we een school zijn. Dacht omdat alles nieuw is de keuring wel op een dag kon. Dat ging dus niet, wij hebben natuurlijk...Dat wil ik wel. Keuringen zijn voor ons erg belangrijk. Zeker omdat we een school zijn. Dacht omdat alles nieuw is de keuring wel op een dag kon. Dat ging dus niet, wij hebben natuurlijk ook leerlingen. Dan ligt de lasserij er twee dagen uit. Gr jos