doen wat ze zeggen

Perfect: als klant word je prima voorgelicht en zeer goed op de hoogte gehouden vd bestelling. Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Bestelling werd volledig naar wensen uitgevoerd.

Snelle leverin g

Alles naar wens.

Constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

OK

snel geleverd

Ik heb Roundup besteld. In eerste instantie duurde het lang voor de zending werd geleverd. Na een een telefoontje met een van de medewerkers bleek dat er met verzenden wat mis is gegaan. Mijn... Ik heb Roundup besteld. In eerste instantie duurde het lang voor de zending werd geleverd. Na een een telefoontje met een van de medewerkers bleek dat er met verzenden wat mis is gegaan. Mijn bestelling is dezelfde dag alsnog verzonden en geleverd.

Prima klantenservice

hengeveld

(Bewerkt)

Snel,keurige verzending, komen na wat ze beloven. Zelfs toen ik als cliënt door eigen onoplettendheid liep te mopperen bleef ik koning en werd er op zeer nette wijze gewezen waar ik had zitten... Snel,keurige verzending, komen na wat ze beloven. Zelfs toen ik als cliënt door eigen onoplettendheid liep te mopperen bleef ik koning en werd er op zeer nette wijze gewezen waar ik had zitten slapen.

Dit is een bedrijf waar alles perfect is geregeld. Een reclame voor internet kopen

Rudi Vandeput

Alles was naar wens, ook de retour van de goederen ging zonder probleem.

Retourdienst werkt perfect!

A

Via google een product gezocht . Dit bedrijf kon gezocht artikel leveren. Gegevens invullen om bestelling rond te krijgen levert wat strubbelingen op. Verder is bestelling vlo gegaan en gebracht.

ik heb geen opvallende sterke punten gesignaleerd.