Beste van Dop

Zeer goed en geduldig.

Veelzijdig en duidelijk

Meer aangeven wat de mogelijke accessoires zijn bij een product.

Corina Hensen

Zeer positief, oplossingsgericht en klantvriendelijk

Oplossingsgericht en klantvriendelijk, snelle levering

Arnoud

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goed assortiment

Beste Arkesteijn

Kwaliteit

Beste van der Wal

Super !

Snelle levering, goede prijs.

Steef Geenen

Al het door mij bestelde materiaal werd tijdig geleverd. De transformator begaf het helaas na een paar minuten maar de volgende dag werd al weer een nieuwe geleverd Ik kon een heel mooie oplossing... Al het door mij bestelde materiaal werd tijdig geleverd. De transformator begaf het helaas na een paar minuten maar de volgende dag werd al weer een nieuwe geleverd Ik kon een heel mooie oplossing maken met de door hun geleverde spullen.

Snelle levering. Goede materialen, vooral de touch gevoelige dimmers. Defecte trafo werd keurig vervangen.

particulier

Mooie inspiratie voor ombouw circular LED

Duidelijke specificaties

Beste bij 't Vuur

Duidelijke website

Carl Buijs

Ledstrips 5m warm wit met opbouwprofielen besteld. Profielkappen zaten geknikt in doos waardoor ze niet goed meer in de profielen te krijgen waren. Op mijn vraag of hier iets aan te doen viel, kreeg... Ledstrips 5m warm wit met opbouwprofielen besteld. Profielkappen zaten geknikt in doos waardoor ze niet goed meer in de profielen te krijgen waren. Op mijn vraag of hier iets aan te doen viel, kreeg ik direct een reactie en werden nieuwe kappen toegestuurd zonder dat ik iets hoefde te doen.

Snelle levering. Prima service!

Chris

Mooie spullen