MCJM

Gemengde gevoelens

Enorm groot assortiment en goede informatie bij de artikelen.

Op een zondag een bestelling gedaan waarin oa 2 10 knops afstandsbedieningen waren opgenomen voor ledstrips. Toch enige twijfel of ik de goede keuze had gemaakt, dus op maandag klantenservice... Op een zondag een bestelling gedaan waarin oa 2 10 knops afstandsbedieningen waren opgenomen voor ledstrips. Toch enige twijfel of ik de goede keuze had gemaakt, dus op maandag klantenservice gebeld. Op advies van medewerker gekozen voor een AB met 4 zones. Aangezien mijn bestelling pas op zaterdag geleverd zou worden was dit ruim op tijd om de wijziging te verwerken. Helaas bleek dat tóch de verkeerde AB in het pakket waren gedaan en er nogmaals met de klantenservice gebeld moest worden.
De onjuiste AB zijn inmiddels, sinds 17 november, bij LedKoning aangekomen maar 3 dagen later is de status van het retour nog steeds niet verder dan "geleverd" en is het wachten op de "check" het "goedkeuren" en het "terugbetalen".
Samen met een klantenservice die iets belooft maar niet nakomt en het ietwat trage afhandelen van een retour lijken mij dit punten waar LedKoning nog wat verbeteren kan.

Beste heer Daelman

Zeer tevreden

goed kwaliteit

Beste Janz

Vlotte en volledige levering.

Goede documentatie met uitleg.

Beste Lluveres

Top niks op aan te merken

Erik

Duidelijke website. Zeer snelle levering.

Snelle reactie op e-mail.

paul

Goede overzicht website

snelle levering duidelijke beschrijvingen

DepypereS

Super

Website heel duidelijk opgesteld, ook voor niet-kenners

Beste Nick

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling.

Duidelijke uitleg.

De behuizing van het product was voorzien voor 2 ledstrips. Echter door de optie van de waterdichte coating, past er echter maar 1 strip in. Dit mag wel vermeld worden bij de omschrijving van de... De behuizing van het product was voorzien voor 2 ledstrips. Echter door de optie van de waterdichte coating, past er echter maar 1 strip in. Dit mag wel vermeld worden bij de omschrijving van de coating. Ik heb nu 8m strip terwijl er maar 4m in kan.

Beste ten Böhmer

Telefonisch contact gehad met de medewerkers die me erg vriendelijk te woord hebben gestaan in verband met een retour zending.
Het complete bedrag is terug gestort zelfs met de...
Het complete bedrag is terug gestort zelfs met de verzendkosten.
Dit bedrijf is een aanrader!
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Afspraken worden na gekomen

Beste BARBIER