Beste De graaf

Goede service, mooie verlichting

Netjes en snel geleverd.

Francisco Moreno

Positief

De producten bevatten alle nodige informatie om de installatie (zelf van niet kant en klare producten) goed te kunnen doen.

Ik ben vergeten een kabeltje om de ledstrip met de controller te verbinden bij te bestellen. Ik dacht dat dit bij de controller ging zitten ofzo maar dit had ik waarschijnlijk verkeerd. Geen ramp... Ik ben vergeten een kabeltje om de ledstrip met de controller te verbinden bij te bestellen. Ik dacht dat dit bij de controller ging zitten ofzo maar dit had ik waarschijnlijk verkeerd. Geen ramp maar misschien iets om toe te voegen (zo een "vergeet ook niet...")

D. Riedijk

Via mijn werkgever terecht gekomen bij Ledstripkoning. Overzichtelijke site, oogt betrouwbaar. Na wat uitzoekwerk mijn bestelling ‘s avonds geplaatst. Volgende dag al in huis! Snelle goede levering... Via mijn werkgever terecht gekomen bij Ledstripkoning. Overzichtelijke site, oogt betrouwbaar. Na wat uitzoekwerk mijn bestelling ‘s avonds geplaatst. Volgende dag al in huis! Snelle goede levering en een klantvriendelijke service.
Één deeltje was onjuist toegezonden en eentje ontbrak. Dezelfde dag nog het juiste opgestuurd gekregen en volgende dag compleet. Super tevreden!

Snelle levering, goede klantenservice.

Beste Bosch

Goed bedrijf, mooie producten

Hele fijne helpdeskmedewerkster, met name Priscilla dacht mee en heeft me aan de juiste producten geholpen!

Heleen van der Pol

Uitermate tevreden!

Uitermate goed service, zeer behulpzaam, snelle reactie en adequate antwoorden van vriendelijk personeel. Prima product, snel geleverd zoals beloofd, aantrekkelijke prijs.

Bas

Snelle levering nette producten en het werkt naar behoren

snelle levering

niks

Beste de krou

Top

Top geregeld

Beste Thibaut

Eerste klasse

Volledige informatie op website, snelle levering

Beste Harders

Uitstekende service