Wortman

Goed, goede communicatie.

Duidelijke site

Bij de (complete) ledstrips vermelden de totale lengte met aansluitsnoer en aftaksnoer. B.v. Een ledstrip van 2 meter zit totaal aan weerszijden 2x 15 cm aansluitsnoer terwijl ik een led profiel van... Bij de (complete) ledstrips vermelden de totale lengte met aansluitsnoer en aftaksnoer. B.v. Een ledstrip van 2 meter zit totaal aan weerszijden 2x 15 cm aansluitsnoer terwijl ik een led profiel van 2 meter erbij bestel en de snoeren in het zich komen?

Peter Kooiman

Prima service en goede snelle garantie

Communicatie met de klant

Reijmers

Duidelijke informatie en bij twijfel kan je om advies vragen wat de beste oplossing is

van der Elst

Zeer klantvriendelijk

Alles

Ariëns

Ledstripkoning is echt een bedrijf met een super service. Een ledstripje was bij ons kapot we kregen na Eén telefoon meteen een nieuwe opgestuurd

Goede en snelle service

Vis

Duidelijke informatie en productomschrijving op de website. Goed mijn weg kunnen vinden om te bepalen wat ik allemaal nodig heb

Productinformatie op de site, snelle levering

Pieterson

komt wat ze beloven na.

Donderwinkel

Snelle service

Afmetingen duidelijk zichtbaar en overzichtelijk

Heb de led profielen besteld, maar wist niet hoeveel aansluitmaterialen er mee geleverd werden

oppie

Goed producten, top service

Duidelijke product-omschrijvingen en goede klantenservice

Kant

Heelgoed

de showroom om kijken voor het bestellen .

Wat langere schroefjes bij de led stripsclips . voorals er een tapijt op je trap zit zijn ze te kort.