Richard
- Product of service:
- Omvormer , booster , mppt lader , zonnepanelen , lifepo4 lader
Goede klantvriendelijk ervaring
Goede producten voor een redelijke prijs
Eerste indruk heel goed...
Na een paar korte vragen en antwoorden heen en weer heb ik een product gekocht. Verder niets op aan te merken. Gewoon ' No nonsense ' zoals het hoort.
Handige en goede producten. Nog handiger zou het zijn om ook een nederlandstalige gebruiksaanwijzing mee te leveren en bij de beschrijving van de artikelen op de website compleet te zijn qua informatie over de functionaliteit en ook m.b.t. eventuele beperkingen in de functionaliteit volledig te zijn.
Duidelijk en correcte levering
Snel en efficient!
Ik had graag telefonisch contact gehad om een keuze te maken en de producten te kiezen
De klantenservice is ongeëvenaard. De productkwaliteit is consequent uitstekend en overtreft elke keer mijn verwachtingen.
Ective CSI30 i.c.m. een RC3 unit gekocht, specifiek vanwege het kunnen uitlezen en schakelen van de omvormer op afstand. Blijkt dat de batterij-status op de RC-3 unit niet goed wordt weergegeven. Na omwisselen van de RC-3 is het probleem nog steeds aanwezig. Bij 10% geladen branden alle 5 de LEDs al. Ik geef aan bij Leertronic dat dit voor mij niet ok is en wil de spullen retourneren. Helaas geeft Leertronic niet thuis. Ik mag alleen de RC-3 retourneren.
goed
Door het niet bereikbaar zijn,om Onduidelijke redenen.
Ervaring is prima
Vriendelijk en snel geholpen via e-mail door de klantenservice.
Leertronic BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Leertronic BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Leertronic BV
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
Goede klantvriendelijk ervaring
Goede producten voor een redelijke prijs
Eerste indruk heel goed...
Duidelijk en correcte levering
Snel en efficient!
goed
Door het niet bereikbaar zijn,om Onduidelijke redenen.
Ervaring is prima
Vriendelijk en snel geholpen via e-mail door de klantenservice.
Leertronic BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Leertronic BV