R.Bouwmeester
Doelen prima, maar risico groot. Ik ging uit van weinig of geen rendement. Afgelopen jaren in 88 projecten geinvesteerd. 17 daarvan mislukt. Kost te veel geld.
Een eerste lening van E 500.- in solar panels voor Ghana via Lendahand geen mis. Geen enkele terugbetaling! Toch weer enkele bedragen geleend, omdat ik in micro financiering geloof.
Gemakkelijk goed doen!
Mooi platform voor impact investeren
Al een jaar of 10 via Lendahand project investeringen gedaan. Een 5-tal projecten zijn niet succesvol gebleken waardoor een bedrag van €4.000 nog niet is terugbetaald en mogelijk als verlies kan worden beschouwd. Opzich fijn om projecten van mensen die het nodig hebben te financieren maar een verlies van €4.000 is een hoop geld. Dit was niet de insteek om hieraan mee te doen
Handige site en ook nog een mooi doel
Geweldig initiatief
Positief
Super! Al in meer dan 20 projecten geïnvesteerd en geen negatieve ervaringen. Het is belangrijk om je investeringen te verspreiden.
Goede communicatie en snelle reactie bij vragen
Zeer goed
Letterlijk sym-pathiek
Uitstekende ervaring
Toegankelijk, duidelijke beschrijving van projecten en de impact van een investering
Lendahand is een hele mooie site waar je iets kunt bijdragen aan een betere wereld en kansen biedt aan ondernemers over de hele wereld.
Lendahand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lendahand heeft de volgende resultaten bereikt:
Lendahand